Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 405 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:34 #1 Son 1 aydır bu sorun olmaya başladı her PC'yi açtığımda bu şekilde. Monitör 2 kere gidip geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI B350M Gaming Pro anakart. Ryzen 5 1500X işlemci. 1660 Super ekran kartı. Samsung S27E310.
Son 1 aydır bu sorun olmaya başladı her PC'yi açtığımda bu şekilde. Monitör 2 kere gidip geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI B350M Gaming Pro anakart. Ryzen 5 1500X işlemci. 1660 Super ekran kartı. Samsung S27E310.
Lyronn Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:44 #2 "Windows Tuşu + Shift Tuşu + CTRL + B" ile ekran kartına reset atmaya deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 405 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:47 #3 Lyronn dedi: "Windows Tuşu + Shift Tuşu + CTRL + B" ile ekran kartına reset atmaya deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... HDMI söküp taktım bu dediğinizide yaptım bakalım olacak mı? Artı 0 Eksi
Lyronn dedi: "Windows Tuşu + Shift Tuşu + CTRL + B" ile ekran kartına reset atmaya deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... HDMI söküp taktım bu dediğinizide yaptım bakalım olacak mı?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.215 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Dün 23:49 #4 Gqkmen42 dedi: HDMI söküp taktım... Genişletmek için tıkla... Eğer sadece açılışta oluyor ve sonrasında stabil çalışıyorsa kablodan kaynaklı değildir diye düşünüyorum. Fast Boot açık mı? Artı 0 Eksi
Gqkmen42 dedi: HDMI söküp taktım... Genişletmek için tıkla... Eğer sadece açılışta oluyor ve sonrasında stabil çalışıyorsa kablodan kaynaklı değildir diye düşünüyorum. Fast Boot açık mı?
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 405 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:53 #5 Şebnem Ferah dedi: Eğer sadece açılışta oluyor ve sonrasında stabil çalışıyorsa kablodan kaynaklı değildir diye düşünüyorum. Fast Boot açık mı? Genişletmek için tıkla... Nereden bakıyoruz sadece başlangıçta oluyor Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Eğer sadece açılışta oluyor ve sonrasında stabil çalışıyorsa kablodan kaynaklı değildir diye düşünüyorum. Fast Boot açık mı? Genişletmek için tıkla... Nereden bakıyoruz sadece başlangıçta oluyor
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.215 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Bugün 00:01 #6 Gqkmen42 dedi: Nereden bakıyoruz? Sadece başlangıçta oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Gqkmen42 dedi: Nereden bakıyoruz? Sadece başlangıçta oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et