Merhaba, dün akşam bilgisayarımı kapatmıştım ve bugün açtığımda mouse, internet, ses gibi şeylerin çalışmadığını gördüm. Revo Registry Cleaner kullanmıştım, acaba ondan dolayı mı oldu? Yardım edebilir misiniz? (Fotoğraf ekte.)
ÇÖZÜM: Sorunu çözdüm ektede göründüğü gibi Revo Registry Cleaner uygulamsından sol alttan Yedekleme Merkezini açtım ve tümünü geri yükledim. Sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve sorun çözüldü. Ayrıca aygıt yöneticisindeki bahsettiğim sorun da halloldu. Yardım eden herkese teşekkürler.
Merhaba, dün akşam bilgisayarımı kapatmıştım ve bugün açtığımda mouse, internet, ses gibi şeylerin çalışmadığını gördüm. Revo registry cleaner kullanmıştım, acaba ondan dolayı mı oldu? Yardım edebilir misiniz? (fotoğraf ekte.)
WIN + X tuş kombinasyonuyla kullanıcı menüsünü açıp “Komut İstemi (Yönetici)” seçeneğine tıklayarak ya da arama kısmına komut istemi yazıp çıkan sonuca sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır seçeneğini kullanarak komut satırını açın. Aşağıdaki komutu girin.
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Tekrar sorun yaşayıp yaşamadığınız gözlemleyin.
ÇÖZÜM: Sorunu çözdüm ektede göründüğü gibi Revo Registry Cleaner uygulamsından sol alttan Yedekleme Merkezini açtım ve tümünü geri yükledim. Sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve sorun çözüldü. Ayrıca aygıt yöneticisindeki bahsettiğim sorun da halloldu. Yardım eden herkese teşekkürler.