Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 4 Şubat 2023 #1 Bilgisayarım açıldığında ekran gelmiyor, monitörün ışığı yanıp sönüyor, uzun süre bekletiyor ve kapatıp açtığımda şansa açılıyor. VGA monitöre sahibim.
Bilgisayarım açıldığında ekran gelmiyor, monitörün ışığı yanıp sönüyor, uzun süre bekletiyor ve kapatıp açtığımda şansa açılıyor. VGA monitöre sahibim.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 4 Şubat 2023 #2 Glade dedi: Bilgisayarım açıldığında ekran gelmiyor, monitörün ışığı yanıp sönüyor, uzun süre bekletiyor ve kapatıp açtığımda şansa açılıyor. VGA monitöre sahibim. Genişletmek için tıkla... Hocam monitörünüzün güç kablosu yerine (yani monitördeki girişe) tam olarak oturmamış olabilir mi? Artı 0 Eksi
Glade dedi: Bilgisayarım açıldığında ekran gelmiyor, monitörün ışığı yanıp sönüyor, uzun süre bekletiyor ve kapatıp açtığımda şansa açılıyor. VGA monitöre sahibim. Genişletmek için tıkla... Hocam monitörünüzün güç kablosu yerine (yani monitördeki girişe) tam olarak oturmamış olabilir mi?
KS KS Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 4 Şubat 2023 #3 EsatKa dedi: Hocam monitörünüzün güç kablosu yerine (yani monitördeki girişe) tam olarak oturmamış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam inanın en az 10 kere çıkarıp takmışımdır, oturduğundan eminim çünkü ekran ışığı yanıp sönüyor. Artı 0 Eksi
EsatKa dedi: Hocam monitörünüzün güç kablosu yerine (yani monitördeki girişe) tam olarak oturmamış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam inanın en az 10 kere çıkarıp takmışımdır, oturduğundan eminim çünkü ekran ışığı yanıp sönüyor.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 4 Şubat 2023 #4 Glade dedi: Hocam inanın en az 10 kere çıkarıp takmışımdır, oturduğundan eminim çünkü ekran ışığı yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o şekilde siyah ekranda sizi bekletirken Shift+Win+CTRL+b ye basıp ekran kartınızı sıfırlar mısınız? Artı 0 Eksi
Glade dedi: Hocam inanın en az 10 kere çıkarıp takmışımdır, oturduğundan eminim çünkü ekran ışığı yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o şekilde siyah ekranda sizi bekletirken Shift+Win+CTRL+b ye basıp ekran kartınızı sıfırlar mısınız?
KS KS Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 4 Şubat 2023 #5 EsatKa dedi: Hocam o şekilde siyah ekranda sizi bekletirken Shift+Win+CTRL+b ye basıp ekran kartınızı sıfırlar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarım Wİndows 8.1 olduğundan o kısayol çalışmamakta. Artı 0 Eksi
EsatKa dedi: Hocam o şekilde siyah ekranda sizi bekletirken Shift+Win+CTRL+b ye basıp ekran kartınızı sıfırlar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarım Wİndows 8.1 olduğundan o kısayol çalışmamakta.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 4 Şubat 2023 #6 Glade dedi: Hocam bilgisayarım Windows 8.1 olduğundan o kısayol çalışmamakta. Genişletmek için tıkla... O zaman benim de yapabileceğim bir şey yok hocam internetten biraz daha araştırabilirsiniz ya da belki birileri konuya mesaj yazar. Artı 0 Eksi
Glade dedi: Hocam bilgisayarım Windows 8.1 olduğundan o kısayol çalışmamakta. Genişletmek için tıkla... O zaman benim de yapabileceğim bir şey yok hocam internetten biraz daha araştırabilirsiniz ya da belki birileri konuya mesaj yazar.
KS KS Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 4 Şubat 2023 #7 EsatKa dedi: O zaman benim de yapabileceğim bir şey yok hocam internetten biraz daha araştırabilirsiniz ya da belki birileri konuya mesaj yazar. Genişletmek için tıkla... Sağolun, yardım etmeye çalışmanız bile benim için değerli. Artı 0 Eksi
EsatKa dedi: O zaman benim de yapabileceğim bir şey yok hocam internetten biraz daha araştırabilirsiniz ya da belki birileri konuya mesaj yazar. Genişletmek için tıkla... Sağolun, yardım etmeye çalışmanız bile benim için değerli.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 4 Şubat 2023 #8 Glade dedi: Sağ olun, yardım etmeye çalışmanız bile benim için değerli. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. İyi Sosyaller. Artı 0 Eksi
Glade dedi: Sağ olun, yardım etmeye çalışmanız bile benim için değerli. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. İyi Sosyaller.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 4 Şubat 2023 #9 Monitör modeli ve markası ne? Artı 0 Eksi
KS KS Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 4 Şubat 2023 #10 Nos NiTrOgEn dedi: Monitör modeli ve markası ne? Genişletmek için tıkla... LG Flatron W1941S. Artı 0 Eksi