1 102035 Kilopat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 11 5 Haziran 2020 #11 Yedinci Mühür dedi: MBAM ile tarattım temiz. Emisoft ile tarattım temiz. Sıkıntı yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, sıkıntı yok. Dediğim gibi emin olmak istersen Başlangıç ve Zamanlanmış Görevlere bakabilirsin. Listede bilmediğin bir program yoksa sıkıntı yok.
Yedinci Mühür dedi: MBAM ile tarattım temiz. Emisoft ile tarattım temiz. Sıkıntı yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, sıkıntı yok. Dediğim gibi emin olmak istersen Başlangıç ve Zamanlanmış Görevlere bakabilirsin. Listede bilmediğin bir program yoksa sıkıntı yok.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 5 Haziran 2020 #12 Yedinci Mühür dedi: Hocam imza ne oluyor nereden giriliyor? Genişletmek için tıkla... Forumlarda imza sistemi olur. Mesajların hemen altında yer alır. Kaspersky, MBAM, Emsisoft temiz dediyse zaten bir sorun olacağını sanmıyorum. Yine de şüphen kalksın istiyorsan bizimle paylaşabilirsin.
Yedinci Mühür dedi: Hocam imza ne oluyor nereden giriliyor? Genişletmek için tıkla... Forumlarda imza sistemi olur. Mesajların hemen altında yer alır. Kaspersky, MBAM, Emsisoft temiz dediyse zaten bir sorun olacağını sanmıyorum. Yine de şüphen kalksın istiyorsan bizimle paylaşabilirsin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Haziran 2020 #13 Yedinci Mühür dedi: Emisoft ile tarattım temiz. Sıkıntı yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Bunu gerek yoktu yüklü olanları devamlı kulanıyorsanız zararlı girmesi çok zor zaten. İstenen raporları paylaşın kontrol edelim.
Yedinci Mühür dedi: Emisoft ile tarattım temiz. Sıkıntı yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Bunu gerek yoktu yüklü olanları devamlı kulanıyorsanız zararlı girmesi çok zor zaten. İstenen raporları paylaşın kontrol edelim.