Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra masaüstü ve görev çubuğuna tıklanmıyor

Daha fazla  
Windows 10 açıldıktan bir süre sonra görev çubuğu ve masaüstü kilitleniyor gibi, hiçbir şeye tıklanmıyor. Bazen oyun oynarken de oluyor. Sadece CTRL Alt Del yapıp Görev Yöneticisi açtığımda düzeliyor ve 5 dakika sonra tekrar aynısı oluyor.

Ayrıca farkettim ki aşağıdaki görselde olduğu gibi normalde çıkmaması gereken yerlerde, (hemen hemen heryerde çıkıyor) Google'nin başındaki yazı yazma çizgisi çıkıyor.

Aynı zamanda muhtemelen tam bu tıklayamama olayı gerçekleştiği zaman geriye atıyor.

Son düzenleme:

çözümü burada da yok hocam baktım maalesef buraya da ne aptalca bir sorundur anlayamadım gitti hiç bir şey yokken durup dururken böyle olması

Windows 10 açıldıktan bir süre sonra görev çubuğu ve masaüstü kilitleniyor gibi, hiçbir şeye tıklanmıyor. Bazen oyun oynarken de oluyor. Sadece CTRL Alt Del yapıp Görev Yöneticisi açtığımda düzeliyor ve 5 dakika sonra tekrar aynısı oluyor.

Ayrıca fark ettim ki aşağıdaki görselde olduğu gibi normalde çıkmaması gereken yerlerde, (hemen hemen her yerde çıkıyor) Google'nin başındaki yazı yazma çizgisi çıkıyor.

Aynı zamanda muhtemelen tam bu tıklayamama olayı gerçekleştiği zaman geriye atıyor.

Bende vardi ayni sorun. Mouse değiştirdim düzeldi. Mouseta sorun varmış meğerki.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı