perZblut Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Kardeşim bilgisayarı yeniden başlatmış ve sonra başlıktaki gibi olmuş. Yeni bir ekran kartı almıştık acaba ondan dolayı mı oldu?
Kardeşim bilgisayarı yeniden başlatmış ve sonra başlıktaki gibi olmuş. Yeni bir ekran kartı almıştık acaba ondan dolayı mı oldu?
Sefaltnts3945 Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 686 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 perZblut dedi: Kardeşim bilgisayarı yeniden başlatmış ve sonra başlıktaki gibi olmuş. Yeni bir ekran kartı almıştık acaba ondan dolayı mı oldu? Genişletmek için tıkla... Çark derken? Fotoğraf atabilir misiniz ?
perZblut dedi: Kardeşim bilgisayarı yeniden başlatmış ve sonra başlıktaki gibi olmuş. Yeni bir ekran kartı almıştık acaba ondan dolayı mı oldu? Genişletmek için tıkla... Çark derken? Fotoğraf atabilir misiniz ?
Enkax Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Çözümler 1 7 Eylül 2024 #3 Çark diye bahsettiğiniz şey fanlar mı?
perZblut Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 Sefaltnts3945 dedi: Çark derken? Fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu tarz bir şey oluyor bundan önce ise normal Windows ekranı geliyor. Enkax dedi: Çark diye bahsettiğiniz şey fanlar mı? Genişletmek için tıkla... Yok ekte gösterdiğim gibi yükleniyor gibi bir şey. Dosya Ekleri 17257296081884854205056888274835.jpg 37,7 KB · Görüntüleme: 24
Sefaltnts3945 dedi: Çark derken? Fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu tarz bir şey oluyor bundan önce ise normal Windows ekranı geliyor. Enkax dedi: Çark diye bahsettiğiniz şey fanlar mı? Genişletmek için tıkla... Yok ekte gösterdiğim gibi yükleniyor gibi bir şey.
Podosa Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 29 7 Eylül 2024 #5 Aynısı bende de olmuştu bilgisayarı gelişmiş seçeneklerden sıfırlamıştım ve düzelmişti.
perZblut Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #6 Podosa dedi: Aynısı bende de olmuştu bilgisayarı gelişmiş seçeneklerden sıfırlamıştım ve düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim?
Podosa dedi: Aynısı bende de olmuştu bilgisayarı gelişmiş seçeneklerden sıfırlamıştım ve düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim?
Podosa Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 29 7 Eylül 2024 #7 perZblut dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam bilgisayar açılırken Shift'e basılı tutuyorduk ama tam emin değilim. Siz yine de YouTube'tan bir bakın derim.
perZblut dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam bilgisayar açılırken Shift'e basılı tutuyorduk ama tam emin değilim. Siz yine de YouTube'tan bir bakın derim.
perZblut Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #8 Podosa dedi: Yanlış hatırlamıyorsam bilgisayar açılırken Shift'e basılı tutuyorduk ama tam emin değilim. Siz yine de YouTube'tan bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Youtube'a ne yazsam çıkar?
Podosa dedi: Yanlış hatırlamıyorsam bilgisayar açılırken Shift'e basılı tutuyorduk ama tam emin değilim. Siz yine de YouTube'tan bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Youtube'a ne yazsam çıkar?
Podosa Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 29 8 Eylül 2024 #9 perZblut dedi: Teşekkürler. Youtube'a ne yazsam çıkar? Genişletmek için tıkla... Windows gelişmiş seçenekler yazarsan çıkar.
perZblut dedi: Teşekkürler. Youtube'a ne yazsam çıkar? Genişletmek için tıkla... Windows gelişmiş seçenekler yazarsan çıkar.
perZblut Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #10 Arkadaşlar format attım ve düzeldi yardım eden herkese teşekkür ederim.