KlausMksn Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Nisan 2021 #1 Bilgisayarı ilk açtığımda 10 dk sonra CMD ekranı 1 saniyeliğine açılıp hemen gidiyor. Bu neden oluyor bilen var mıdır?
Bilgisayarı ilk açtığımda 10 dk sonra CMD ekranı 1 saniyeliğine açılıp hemen gidiyor. Bu neden oluyor bilen var mıdır?
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #2 CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.(Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyebilirsiniz) Açıldığında, sfc /scannow yazın. Taramanın bitmesini bekleyin ve bir hata bulduğunu yazarsa bilgisayarı yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.(Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyebilirsiniz) Açıldığında, sfc /scannow yazın. Taramanın bitmesini bekleyin ve bir hata bulduğunu yazarsa bilgisayarı yeniden başlatın.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 14 Nisan 2021 #3 KlausMksn dedi: Bilgisayarı ilk açtığımda 10 dk sonra CMD ekranı 1 saniyeliğine açılıp hemen gidiyor. Bu neden oluyor bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı Driver'ı ile alakalı olabilir başlangıçtan kapatma. Artı 0 Eksi
KlausMksn dedi: Bilgisayarı ilk açtığımda 10 dk sonra CMD ekranı 1 saniyeliğine açılıp hemen gidiyor. Bu neden oluyor bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı Driver'ı ile alakalı olabilir başlangıçtan kapatma.
İkr Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 230 Çözümler 2 14 Nisan 2021 #4 Bende de oluyordu. Hiç bir şeye dokunmadım geçti. Artı 0 Eksi
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 14 Nisan 2021 #5 Aynı sorunu bende yaşıyorum, ama bende 5-6 açışta bir oluyor. O yüzden çok dert etmedim. Artı 0 Eksi
KS KS KlausMksn Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Nisan 2021 #6 İkr dedi: Bende de oluyordu. hiçbir şeye dokunmadım geçti. Genişletmek için tıkla... Ama bende bu sürekli oluyor bilgisayarı her açtıktan 10 dakikka sonra. Artı 0 Eksi
İkr dedi: Bende de oluyordu. hiçbir şeye dokunmadım geçti. Genişletmek için tıkla... Ama bende bu sürekli oluyor bilgisayarı her açtıktan 10 dakikka sonra.