Bilgisayar açıldıktan sonra donma sorunu

Bunyamin35

Hectopat
Daha fazla  
Her bilgisayarı açtığımda yaklaşık 30 dakika içinde ekran bir 10 sn donuyor ve tekrar açılıyor sonra hiçbir sıkıntı olmuyor. Fakat ben bu problemden rahatsızım her bilgisayarı açtığımda böyle bir sorun beni sinir ediyor neyden kaynaklanıyordur tam olarak bilmiyorum. Fakat monitörden kaynaklandığını sanmıyorum yardımcı olabilirseniz beni mutlu edersiniz. :)

Monitör. AOC E2270Sw

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sana şöyle söyleyeyim.Bilgisayarı açıyorum ilk 20-30 dakika içerisinde ekran kendi kendine kararıyor (yaklaşık 3-4 saniye) ve tekrar geri geliyor,bu kararma sırasından önce oyundaysam hafif bir takılma oluyor ve ekran kararıp eski haline geliyor birdaha da olmuyor bu sorun.

Ben sana şöyle söyleyeyim.Bilgisayarı açıyorum ilk 20-30 dakika içerisinde ekran kendi kendine kararıyor (yaklaşık 3-4 saniye) ve tekrar geri geliyor,bu kararma sırasından önce oyundaysam hafif bir takılma oluyor ve ekran kararıp eski haline geliyor birdaha da olmuyor bu sorun.
Yukarıda dediğimi yaptınız mı?

Baktım fakat bu anlık bir şey olduğu için göremiyorum %100 olup olmadığını ama olsa neden kaynaklanır açarmısınız ?

Aynı şey bende de oluyordu, disk kullanımı %100 olduğunda bilgisayar kilitleniyordu. Sonra format atarak çözdüm fakat çeşitli çözümler mevcut.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı