GoktuKaya Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #11 Tekrar devam ederse dediklerimi uygulayın, olmadı konuya tekrar yazabilirsiniz iyi akşamlar.
Gamekiller Hectopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #12 GoktuKaya dedi: Sorunun hala devam ediyor mu? Devam ediyorsa dediklerimi deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Maalesef devam ediyor 3 bip sesi kasadan değil ses sisteminden geliyor bu arada.
GoktuKaya dedi: Sorunun hala devam ediyor mu? Devam ediyorsa dediklerimi deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Maalesef devam ediyor 3 bip sesi kasadan değil ses sisteminden geliyor bu arada.
GoktuKaya Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #13 Dediklerimi uyguladınız mı ?
Gamekiller Hectopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #14 GoktuKaya dedi: Dediklerimi uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi uyguladim.
GoktuKaya Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #15 Sonucu tekrar yazmayı unutmayın.
Gamekiller Hectopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #16 GoktuKaya dedi: Sonucu tekrar yazmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... RAM'leri söküp taktım, BIOS'u guncelledim bazi programlari kaldırdım, SSD programini indirdim optimize ettim ve şu anlik sorun yok gibi.
GoktuKaya dedi: Sonucu tekrar yazmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... RAM'leri söküp taktım, BIOS'u guncelledim bazi programlari kaldırdım, SSD programini indirdim optimize ettim ve şu anlik sorun yok gibi.