E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 Bilgisayar açıldıktan sonra donuyor. Bütün her şey normal çalışıyor. Sıcaklık değerleri normal.
Çözüm E E Enes Torun 24 Temmuz 2022 Ther dedi: İnşallah sorunun çözülür. Allah'a emanetsin. Genişletmek için tıkla... Reis sistemi yaptırdım sorun kuzey köprünün soğuk lehime düşmesi olmuş reballing yapıldı sorun çözüldü. Sistem çalışıyor sorunsuz şu an sıkıntı yok.
Ther dedi: İnşallah sorunun çözülür. Allah'a emanetsin. Genişletmek için tıkla... Reis sistemi yaptırdım sorun kuzey köprünün soğuk lehime düşmesi olmuş reballing yapıldı sorun çözüldü. Sistem çalışıyor sorunsuz şu an sıkıntı yok.
KS KS E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #31 Ther dedi: İnşallah sorunun çözülür. Allah'a emanetsin. Genişletmek için tıkla... Reis sistemi yaptırdım sorun kuzey köprünün soğuk lehime düşmesi olmuş reballing yapıldı sorun çözüldü. Sistem çalışıyor sorunsuz şu an sıkıntı yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Ther dedi: İnşallah sorunun çözülür. Allah'a emanetsin. Genişletmek için tıkla... Reis sistemi yaptırdım sorun kuzey köprünün soğuk lehime düşmesi olmuş reballing yapıldı sorun çözüldü. Sistem çalışıyor sorunsuz şu an sıkıntı yok.
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.483 Çözümler 124 24 Temmuz 2022 #32 Enes Torun dedi: Reis sistemi yaptırdım sorun kuzey köprünün soğuk lehime düşmesi olmuş reballing yapıldı sorun çözüldü. Sistem çalışıyor sorunsuz şu an sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı tuttu mu Artı 0 Eksi
Enes Torun dedi: Reis sistemi yaptırdım sorun kuzey köprünün soğuk lehime düşmesi olmuş reballing yapıldı sorun çözüldü. Sistem çalışıyor sorunsuz şu an sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı tuttu mu
KS KS E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #33 Ther dedi: Çok pahalı tuttu mu? Genişletmek için tıkla... Evet 500 TL verdim. Artı 0 Eksi
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.483 Çözümler 124 24 Temmuz 2022 #34 Enes Torun dedi: Evet 500 TL verdim. Genişletmek için tıkla... Neyse en azından kurtuldun reis. Güle güle kullanasin. Artı 0 Eksi
Enes Torun dedi: Evet 500 TL verdim. Genişletmek için tıkla... Neyse en azından kurtuldun reis. Güle güle kullanasin.