Yessjett Hectopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2017 #11 Hocam bulamadım sizi, benim nick woohox. Resim aynı bulabilirsiniz.
LukeSkywalker Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 1.385 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Death Star Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sith Lord in Galactic Empire 22 Temmuz 2017 #12 Yessjett dedi: Hocam bulamadım sizi, benim nick woohox. Resim aynı bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... TheKv0the aslında O değil sıfır o
Yessjett dedi: Hocam bulamadım sizi, benim nick woohox. Resim aynı bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... TheKv0the aslında O değil sıfır o
Yessjett Hectopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2017 #13 Aynen 0 ile yazmıştım ilk baştada İsa diye birinin profili çıkıyor o siz misiniz ?
L LongHaoChen Kilopat Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2017 #14 Yessjett dedi: Şimdi yeni format attım bilgisayara. Tam 5 dakika geçince bilgisayar kitleniyor kendi kendine. Ne fare çalışıyor ne klavye hiçbir şey yapılmıyor. Reset atmak zorunda kalıyorum yine 5 dakika geçiyor yine kitleniyor sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşamaktaydım. Benim sorunum harddiskten kaynaklanıyordu. Yeni bir SSD aldım sorunum çözüldü.
Yessjett dedi: Şimdi yeni format attım bilgisayara. Tam 5 dakika geçince bilgisayar kitleniyor kendi kendine. Ne fare çalışıyor ne klavye hiçbir şey yapılmıyor. Reset atmak zorunda kalıyorum yine 5 dakika geçiyor yine kitleniyor sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşamaktaydım. Benim sorunum harddiskten kaynaklanıyordu. Yeni bir SSD aldım sorunum çözüldü.