Bilgisayar açıldıktan sonra monitör uyku moduna giriyor

alberttt

Decapat
Arkadaşlar, birkaç gün önce böyle bir baslik açmıştım ama sorun devam etmeye başladı.

Sorunu, daha önce hallettiğim yöntemle çözmeye calistim (RAM'leri birisini takıp bilgisayarı başlatmak, bilgisayarı kapatıp daha sonra ikinci RAM'ı takıp bilgisayarı tekrar başlatmak).

Monitore bazen görüntü geliyor ama bu sefer bilgisayarı kapattıp tekrar açtığımda monitör tekrar uyku moduna giriyor.

Sizce anakartta mı sorun var? Bilgisayar tamircisine falan mı götüreyim bilgisayarı mı?

İsterseniz daha ayrıntılı anlatabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, birkaç gün önce böyle bir baslik açmıştım ama sorun devam etmeye başladı.

Sorunu, daha önce hallettiğim yöntemle çözmeye calistim (RAM'leri birisini takıp bilgisayarı başlatmak, bilgisayarı kapatıp daha sonra ikinci RAM'ı takıp bilgisayarı tekrar başlatmak).

Monitore bazen görüntü geliyor ama bu sefer bilgisayarı kapattıp tekrar açtığımda monitör tekrar uyku moduna giriyor.

Sizce anakartta mı sorun var? Bilgisayar tamircisine falan mı götüreyim bilgisayarı mı?

İsterseniz daha ayrıntılı anlatabilirim.

PSU değişikliği denedin mi bu RAM'lerı başka işlemci ile denedin mi kısacası denme yanılma olacağı için bir servise gitmesi gerekiyor.

Hocam, başka PSU'm yok. Evdede başka işlemcim olmadığı için Ramleri bunlarda deneyemiyorum.

Son kez Ramleri cikartip takmayi deneyeceğim olmazsa, bir teknik servise gideyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı