ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 14 Şubat 2019 #1 Merhabalar. PC açılıyor 3 sn sonra kapanıp tekrar açılıyor ve normal şekilde kullanabiliyorum. Eskiden öyle bir hata yoktu sebebi ne çözümü ne? BIOS pilim bitmişti değiştirdim hala aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2019
Merhabalar. PC açılıyor 3 sn sonra kapanıp tekrar açılıyor ve normal şekilde kullanabiliyorum. Eskiden öyle bir hata yoktu sebebi ne çözümü ne? BIOS pilim bitmişti değiştirdim hala aynı.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 14 Şubat 2019 #2 Güvenli modda başlatıp Win + R => shell:startup içinde bir dosya olup olmadığını kontrol edin varsa başka bir yere taşıyıp analiz edin.
Güvenli modda başlatıp Win + R => shell:startup içinde bir dosya olup olmadığını kontrol edin varsa başka bir yere taşıyıp analiz edin.
KimBuCocuk Hectopat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2019 #3 Ana kart üzerindeki bileşenleri söküp sağlam ve dikkatlice bir daha takmayı dener misin?
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 15 Şubat 2019 #4 LayThese dedi: Güvenli modda başlatıp Win + R => shell:startup içinde bir dosya olup olmadığını kontrol edin varsa başka bir yere taşıyıp analiz edin. Genişletmek için tıkla... İÇİ BOŞ
LayThese dedi: Güvenli modda başlatıp Win + R => shell:startup içinde bir dosya olup olmadığını kontrol edin varsa başka bir yere taşıyıp analiz edin. Genişletmek için tıkla... İÇİ BOŞ