Bilgisayar açılınca CMD açılıp kapandı

jameshhetfield

Hectopat
Daha fazla  
CMD ekranı açıldı ve kapandı aniden, bir daha da çıkmadı. Bu her zaman olan bir şey değil. PC'ye asla crack bir şey indirmedim bu konuda hassas biriyim zaten. Windows Defender'da sorun gözükmedi, Malwarebytes ile tarattım yine temiz çıktı. Ne olabilir? Dediğim gibi arada bir başlangıçta oluyor ama çok dikkate almıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bazen bana da oluyor bir oyunun veya bir şey arka planda çalışan bir uygulamaysa ondan olabilir dediğim gibi bana da oluyor.

Direkt virüs diye atlamak istemiyorum, ama çok büyük ihtimalle virüsdür.

Ve herhangi bir virüsün bulaşması için illa ki crack li bir program indirmenize de gerek yok, basit windows açıklarından yararlanarak milyonlarca kişiye böyle yazılımlar atılabiliyor diye biliyorum.

Bende de oluyor. Virüs yok sistemimde. Ama crack kullanıyorum bolca. Bazı programlar buna sebep oluyor. Bitdefender free var ciddi bir zararlı dosya olsaydı bulurdu.

Hocam o zaman Malwarebytes gibi programlar neden bulamıyor bir şey?

Hocam o zaman Malwarebytes gibi programlar neden bulamıyor bir şey?

Bu da temiz derse normaldir. Dediğim gibi sistemde zararlı olmasına gerek yok en basit AdwCleaner bile bunu yapabiliyor. Mesela MSI uygulaması yapabiliyor. Gibi gibi.

Bu duruma çoğunlukla programların güncelleme kontrolcüleri neden oluyor. Belki görev yöneticisi üzerinden bu tarz güncelleme kontrolcülerinin başlangıçta çalışmasını engelleyerek sorunu çözebilirsiniz.

Drive falan güncelledin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…