Bilgisayar açılınca CMD ekranı açılıp kapandı

quAREzX

Centipat
Merhaba. Gece PC'yi açmak durumundaydım. Açtığım gibi CMD 2 saniyeliğine gitti geldi neden kaynaklı olabilir? Sistemde herhangi bir anormal bir şey sezmedim bir şey olur mu sizce hep olmuyor. Bu arada ilk defa oldu şu an açtığımda olmadı.

crack oyun indirdinmi defenderdan virüs taraması yap virüs olabilir antivirüsün varsa onlada tara eğer bişey çıkmazsa sorun yoktur bazen bendede oluyor arkadaki prpgramlardan dolayı birde görev yöneticisinde eğer saçma bi uygulama vb çalışıyosa kapat başlangış uygulamlarınıda kapat

Büyük ihtimalle normaldir bazı uygulamalar komut istemini kullanıyor.

Hocam crack oyun indirdim fakat anormal bir şey sezmedim oyunindirvip sitesinden Spider-Man remastared indirdim azönce Kaspersky'dan tam tarama yaptım bir şey çıkmadı

Normal bir durum da olabilir, bir zararlıyı da işaret ediyor olabilir. Örneğin Samsung Magician bundan birkaç yıl önce kurulu sistemlerde bu tarz bir sorun yaratıyordu. Emin olmak adına basit AV taramasından geçirin. Korsan oyun için de genelde tavsiye etmesek de mutlaka kullanacaksanız bilindik repack/crack gruplarını kullanın.
Kurulum dosyalarını taramak genelde işe yaramaz, çünkü bu tarz gruplar decompress edilmesi için LOLZ gibi araçları kullanır. Genelde bu tarz paketler de repacker tarafından şifrelenmiş olur, şifre olmadan da taranması doğrudan temiz sonuç vermesini sağlar.

Hocam crack oyun indirdim fakat anormal bir şey sezmedim oyunindirvip sitesinden Spider-Man remastared indirdim azönce Kaspersky'dan tam tarama yaptım bir şey çıkmadı
o zaman windowsun kendi şeyidir takma kafana bende indiriyorum bya o siteden bişey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…