Teknoloji_Canavarı03 Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #1 Bilgisayarımı açtığımda masaüstüne geldiğimde karşıma cmd açılıyor ve sonra hemen kapanıyor, bu durum win 8.1 ile ilgili mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2015
Bilgisayarımı açtığımda masaüstüne geldiğimde karşıma cmd açılıyor ve sonra hemen kapanıyor, bu durum win 8.1 ile ilgili mi ?
N Nusret Çakır Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 402 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2015 #2 Hayır Windows 8 ile ilgili değil. Görev yöneticisinden başlangıçta açılan programları kontrol edin. Sisteminizde virüs taraması yapın.
Hayır Windows 8 ile ilgili değil. Görev yöneticisinden başlangıçta açılan programları kontrol edin. Sisteminizde virüs taraması yapın.
Teknoloji_Canavarı03 Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2015 #3 Virüs taraması yaptım virüs yok ve görev yöneticisini kontrol ettim sıkıntı gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2015
N Nusret Çakır Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 402 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2015 #4 Yüklediğiniz herhangi bir program açılışta bu şekilde tepki gösterebilir. Gayet normal bir durum bu yani.
Yüklediğiniz herhangi bir program açılışta bu şekilde tepki gösterebilir. Gayet normal bir durum bu yani.
Teknoloji_Canavarı03 Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2015 #5 Bir de görev yöneticisinde cpm.exe var nasıl kaldırabilirim? İnternette araştırdığıma göre kaldırılması gerekiyormuş Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2015
Bir de görev yöneticisinde cpm.exe var nasıl kaldırabilirim? İnternette araştırdığıma göre kaldırılması gerekiyormuş
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 7 Kasım 2015 #6 Teknoloji_Canavarı03 dedi: Virüs taraması yaptım virüs yok Genişletmek için tıkla... Teknoloji_Canavarı03 dedi: görev yöneticisinde cpm.exe var nasıl kaldırabilirim internette araştırdığıma göre kaldırılması gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... Bu sözleriniz zıt şekildedir. Ya yalan söylüyorsunuz yada sağlam olmayan antivirüs kullanıyorsun. Malwarebyte indir sistemi tarat.
Teknoloji_Canavarı03 dedi: Virüs taraması yaptım virüs yok Genişletmek için tıkla... Teknoloji_Canavarı03 dedi: görev yöneticisinde cpm.exe var nasıl kaldırabilirim internette araştırdığıma göre kaldırılması gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... Bu sözleriniz zıt şekildedir. Ya yalan söylüyorsunuz yada sağlam olmayan antivirüs kullanıyorsun. Malwarebyte indir sistemi tarat.