Bilgisayar açılınca Discord açılması nasıl kapatılır?

Makaleler
4
Sistemim kötü olduğu için hem Discord hem oyun kasma yapıyor. Bende ilk PC açılınca Discord'un Update ve normal şekilde açılmasını beklemek istemiyorum. Nasıl kapatacağım?

Görev yöneticisini açıp başlangıç sekmesine gelirsen Discord'u görürsün, devre dışı bırakman lazım.

Edit: Gözüküyor arkadaşlar, Discord olmasa da "Update" benzeri bir uygulama var. O kapatılırsa Discord otomatik başlamıyor. Dediğiniz yanlış değil ama eksik.

Aha da bu.

Son düzenleme:
Sistemim kötü olduğu için hem Discord hem oyun kasma yapıyor. Bende ilk PC açılınca Discord'un Update ve normal şekilde açılmasını beklemek istemiyorum. Nasıl kapatacağım?
Gorev yoneticisi > Baslangic > Discord > Devre disi birak.

Windows kullanmayali 1 yil oluyor, orada gozukmedigini bilmiyordum. Discord ayarlarindan kapatin.

CTRL+Shift+ESC'ye basıp Görev Yöneticisi'ni aç. Başlangıç sekmesine gel, Discord'a sağ tıklayıp devre dışı bırak de.

Düzeltme: Dediğim yöntem artık çalışmıyormuş, döneminde çalışıyordu ama. Neyse arkadaşların dediği gibi Discord'un ayarlarından yapabilirsin.

"Görev Yöneticisi -> Başlangıç kısmında gözükmüyor" diyen arkadaşlar nasıl görememiş anlayamadım.
Yeni güncelleme ile o kısımdan kaldırıldı falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…