Bekir AKYILDIZ
Hectopat
Daha fazla
Bilgisayarı açtığım an monitöre hemen görüntü gitmiyor, 4 ya da 5 saniye sonra gidiyor. Bunun çözümü var mı? Bir de HDMI kablosu uzun etkileyeceğini sanmıyorum ama etkileyebilir mi?
Asıl sorun ise bilgisayarı WHQL olarak çalıştırıyorum ve ekrana görüntü geldikten sonra ilk başlar 4 - 5 saniye içinde açılıyordu ancak artık siyah ekranda kalıyor ve görev yöneticisi de gelmiyor. Monitörün ayarlar menüsünü açtığımda ekrana menü de geliyor. Şunu da ekleyeyim, monitörü güç düğmesinden açıp kapatınca ekran geliyor, onda sorun yok. Ama siyah ekranın gelmemesini istiyorum.
NOT : WHQL çalıştırınca 2. sorun olmuyor ama 1. sorun var.
Sonuç olarak siyah ekranın gelmemesini ve kasayı açtığım an monitöre görüntü gelmesini istiyorum.
Asıl sorun ise bilgisayarı WHQL olarak çalıştırıyorum ve ekrana görüntü geldikten sonra ilk başlar 4 - 5 saniye içinde açılıyordu ancak artık siyah ekranda kalıyor ve görev yöneticisi de gelmiyor. Monitörün ayarlar menüsünü açtığımda ekrana menü de geliyor. Şunu da ekleyeyim, monitörü güç düğmesinden açıp kapatınca ekran geliyor, onda sorun yok. Ama siyah ekranın gelmemesini istiyorum.
NOT : WHQL çalıştırınca 2. sorun olmuyor ama 1. sorun var.
Sonuç olarak siyah ekranın gelmemesini ve kasayı açtığım an monitöre görüntü gelmesini istiyorum.
- Anakart : MSI B350 Tomahawk
- İşlemci : AMD R5 1600X
- SSD : Samsun Evo 750 256 GB
- RAM : Corsair Vengeance 8 GB 2666 MHz
- PSU (Güç Kaynağı) : Corsair VS600 600W
- Monitör : Asus VS228H
- Ekran Kartı : İnno3d GTX 1070 8 GB