Bilgisayar açılınca ekran gidip geliyor

SasiranKedi

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Gskill Ripjaws Kırmızı
SSD veya HDD modeli
Crucial 480gb
Ekran kartı
Nvidia Gtx 1650 Gaming X
Anakart
A320M A-PRO
İşlemci
Ryzen 3 3100
Herkese selam. Sorunum başlıkta belirttiğim gibi. Detay verecek olursa bilgisayarı açıyorum normal bir şekilde açılıyor sonrasında USB bağlanma sesi gidip geliyor. Bu sürede ekranda gidip geliyor sonra normal kullanıma devam edebiliyorum. Nedenini bilen var mı? Masaüstü bilgisayar.

İlk başta monitöre bağlandığınız kabloda bir sorun var mı yok mu onu teyit edin, kabloda sorun yoksa aynı aynı kabloyla farklı bir monitör üzerinde deneyin, monitörle alakalı da herhangi bir sorun yoksa ekran kartı sürücülerinizi DDU ile kaldırıp yeniden yükleyin.
Sorun devam ediyorsa da, ekran kartını çıkarıp tekrardan takın ve düzgünce yerine oturttuğunuza emin olun.

İlk başta monitöre bağlandığınız kabloda bir sorun var mı yok mu onu teyit edin, kabloda sorun yoksa aynı aynı kabloyla farklı bir monitör üzerinde deneyin, monitörle alakalı da herhangi bir sorun yoksa ekran kartı sürücülerinizi DDU ile kaldırıp yeniden yükleyin.
Sorun devam ediyorsa da, ekran kartını çıkarıp tekrardan takın ve düzgünce yerine oturttuğunuza emin olun.

Anlam veremedim ama kendi kendine düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı