Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #11 Bedirylm dedi: Bana virus girmişti sonra baktım keylog vardı CMD ondan açılıyordu çozuldu bende onda başka bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Dostum ne alaka? Kim dedi sana keyloggerdan dolayı açıldığını?
Bedirylm dedi: Bana virus girmişti sonra baktım keylog vardı CMD ondan açılıyordu çozuldu bende onda başka bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Dostum ne alaka? Kim dedi sana keyloggerdan dolayı açıldığını?
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #12 Yavuz_Çetin dedi: Dostum ne alaka? Kim dedi sana keyloggerdan dolayı açıldığını? Genişletmek için tıkla... Virus tarıcı buldu bir de niye bu kadar agresif siniz.
Yavuz_Çetin dedi: Dostum ne alaka? Kim dedi sana keyloggerdan dolayı açıldığını? Genişletmek için tıkla... Virus tarıcı buldu bir de niye bu kadar agresif siniz.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #13 Bedirylm dedi: Virus tarıcı buldu bir de niye bu kadar agresif siniz. Genişletmek için tıkla... Bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapıyorsunuz çünkü. Virüs tarayıcı hangi antivirüs? Ayrıca virüsü bulması ondan dolayı açıldığını göstermez.
Bedirylm dedi: Virus tarıcı buldu bir de niye bu kadar agresif siniz. Genişletmek için tıkla... Bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapıyorsunuz çünkü. Virüs tarayıcı hangi antivirüs? Ayrıca virüsü bulması ondan dolayı açıldığını göstermez.
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #14 Yavuz_Çetin dedi: Bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapıyorsunuz çünkü. Virüs tarayıcı hangi antivirüs? Ayrıca virüsü bulması ondan dolayı açıldığını göstermez. Genişletmek için tıkla... Zaten sistemle alakalı bir şey virüs olsaydı sadece CMD ile kalmazdı Win Defender'de zaten gözüküyor. CMD sistem yavaş ise ya da herhangi öyle açılır sistem başlatır Opera arka plan şeylerini ayarlar diye biliyorum.
Yavuz_Çetin dedi: Bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapıyorsunuz çünkü. Virüs tarayıcı hangi antivirüs? Ayrıca virüsü bulması ondan dolayı açıldığını göstermez. Genişletmek için tıkla... Zaten sistemle alakalı bir şey virüs olsaydı sadece CMD ile kalmazdı Win Defender'de zaten gözüküyor. CMD sistem yavaş ise ya da herhangi öyle açılır sistem başlatır Opera arka plan şeylerini ayarlar diye biliyorum.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #15 Yavuz_Çetin dedi: Ayrıca virüsü bulması ondan dolayı açıldığını göstermez. Genişletmek için tıkla... Bak kardeşim key log vardı PC her açıldında bilgileri topluyordu CMD'den.
Yavuz_Çetin dedi: Ayrıca virüsü bulması ondan dolayı açıldığını göstermez. Genişletmek için tıkla... Bak kardeşim key log vardı PC her açıldında bilgileri topluyordu CMD'den.
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #16 Bedirylm dedi: Bak kardeşim key log vardı PC her açıldında bilgileri topluyordu CMD'den. Genişletmek için tıkla... Kardeşim gramda alakası yok keylogger cmd den toplamaz.
Bedirylm dedi: Bak kardeşim key log vardı PC her açıldında bilgileri topluyordu CMD'den. Genişletmek için tıkla... Kardeşim gramda alakası yok keylogger cmd den toplamaz.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #17 Bedirylm dedi: Bak kardeşim key log vardı PC her açıldında bilgileri topluyordu CMD'den. Genişletmek için tıkla... Yeni gelmişsiniz buraya. Bilginizin az olmasını buna bağlıyorum. Bununla hiçbir alakası yok keyloggerın.
Bedirylm dedi: Bak kardeşim key log vardı PC her açıldında bilgileri topluyordu CMD'den. Genişletmek için tıkla... Yeni gelmişsiniz buraya. Bilginizin az olmasını buna bağlıyorum. Bununla hiçbir alakası yok keyloggerın.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #18 ReXa42 dedi: Kardeşim gramda alakası yok keylogger CMD'den toplamaz. Genişletmek için tıkla... Kanka keylog mu hatırlamıyorum ama virus du.
ReXa42 dedi: Kardeşim gramda alakası yok keylogger CMD'den toplamaz. Genişletmek için tıkla... Kanka keylog mu hatırlamıyorum ama virus du.
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #19 Bedirylm dedi: Kanka keylog mu hatırlamıyorum ama virus du. Genişletmek için tıkla... Herhangi Bir Virüs Değil.
Bedirylm dedi: Kanka keylog mu hatırlamıyorum ama virus du. Genişletmek için tıkla... Herhangi Bir Virüs Değil.