Ç ÇılgınTürk Hectopat Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2017 #1 Resimde belirttiğim hatayı alıyorum PC açılırken. Nedir bu? @er36po @Ali Güngör @Recep Baltaş @Murat5038 @Türkçesever
Resimde belirttiğim hatayı alıyorum PC açılırken. Nedir bu? @er36po @Ali Güngör @Recep Baltaş @Murat5038 @Türkçesever
T Türkçesever Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 631 22 Mayıs 2017 #2 Konuyu açmadan önce forumda araştırma yaptınız mı? Mesela forumda böyle bir çözüm paylaşılmış: Creators Güncelleme Sonrası "esrv.exe" Hatası
Konuyu açmadan önce forumda araştırma yaptınız mı? Mesela forumda böyle bir çözüm paylaşılmış: Creators Güncelleme Sonrası "esrv.exe" Hatası
Ç ÇılgınTürk Hectopat Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2017 #3 Teşekkürler, konuyu görmüştüm ancak "Denetim Masasına gidip Programlar ve Özellikleri açıp, Intel sürücü güncelleştirme yardımcı programını arayın bulup kaldırıp, sistemi yeniden başlatın." şurayı görmedim nasıl olduysa .
Teşekkürler, konuyu görmüştüm ancak "Denetim Masasına gidip Programlar ve Özellikleri açıp, Intel sürücü güncelleştirme yardımcı programını arayın bulup kaldırıp, sistemi yeniden başlatın." şurayı görmedim nasıl olduysa .