Bilgisayar açılınca görüntü gelmemesi

Daha fazla  
RAM
16GB RAM
Ekran kartı
ASUS RX 570 4GB GDDR5 256BİT
Anakart
msı H310 PRO
İşlemci
İntel İ3 8100 3.6ghz
Bugün bilgisayarı başlattım NumLock tuşları çalışıyordu ışılar yanıyordu fakat görüntü vermedi sonra bilgisayarı kapattım ekran kartını söküp taktım bu sefer ekran geldi WattMan hatası verdi benim ekran kartım çok eski yıllardır kullanıyorum bu aralar driver problemleri yaşıyorum sanırım büyük ihtimal sorun ekran kartında ama yine de emin olmak için size sormak istedim yanlış parça değiştirmek istemem doğrusu. PSU Thermaltake 750W TR2 s serisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çok anlamam ancak arkadaşınızın falan bilgisayarında deneyebilirsiniz ekran kartını, sıkıntı çıkartırsa yenileyin zaten 4gb ekran kartıyla adam akıllı oyun oynanmıyor bende r7 200 var.

Bugün bilgisayarı başlattım NumLock tuşları çalışıyordu ışılar yanıyordu fakat görüntü vermedi sonra bilgisayarı kapattım ekran kartını söküp taktım bu sefer ekran geldi WattMan hatası verdi benim ekran kartım çok eski yıllardır kullanıyorum bu aralar driver problemleri yaşıyorum sanırım büyük ihtimal sorun ekran kartında ama yine de emin olmak için size sormak istedim yanlış parça değiştirmek istemem doğrusu. PSU Thermaltake 750W TR2 s serisi.
Ne kadar beklediniz ışık yandığı sürede? Bende de aynısı oluyor bilgisayar ısınıyor filan ama açılıyor 2-3 dakikaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı