Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 Az once bilgisayari kaparken bir yazi geldi geldi arkada taskhost bilmem ne islemine devam ediyor kapatmak istedignze emin misniz diye. Evet dedim kapattim. Simdi aciyorum ekran simsiyah hiç goruntu gelmiyor neden? Yardimlarinizi bekliyoreum.
Az once bilgisayari kaparken bir yazi geldi geldi arkada taskhost bilmem ne islemine devam ediyor kapatmak istedignze emin misniz diye. Evet dedim kapattim. Simdi aciyorum ekran simsiyah hiç goruntu gelmiyor neden? Yardimlarinizi bekliyoreum.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.835 Makaleler 28 Çözümler 188 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 7 Nisan 2024 #2 Musty16 dedi: Az once bilgisayari kaparken bir yazi geldi geldi arkada taskhost bilmem ne islemine devam ediyor kapatmak istedignze emin misniz diye. Evet dedim kapattim. Simdi aciyorum ekran simsiyah hiç goruntu gelmiyor neden? Yardimlarinizi bekliyoreum. Genişletmek için tıkla... Ekrana görüntü gelmiyor ama bilgisayar çalışıyorsa ve sorunun taskhostw ile ilgili olup olmadığını anlamak için: NOT: Dikkatlice uygulayın adımları madem görüntü gelmiyor görmeden yapacaksınız. Windows + R ile çalıştırı açın -> taskhostw.exe yazıp -> CTRL + SHİFT + RIGHT ENTER yapın. Artı 0 Eksi
Musty16 dedi: Az once bilgisayari kaparken bir yazi geldi geldi arkada taskhost bilmem ne islemine devam ediyor kapatmak istedignze emin misniz diye. Evet dedim kapattim. Simdi aciyorum ekran simsiyah hiç goruntu gelmiyor neden? Yardimlarinizi bekliyoreum. Genişletmek için tıkla... Ekrana görüntü gelmiyor ama bilgisayar çalışıyorsa ve sorunun taskhostw ile ilgili olup olmadığını anlamak için: NOT: Dikkatlice uygulayın adımları madem görüntü gelmiyor görmeden yapacaksınız. Windows + R ile çalıştırı açın -> taskhostw.exe yazıp -> CTRL + SHİFT + RIGHT ENTER yapın.
KS KS Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #3 Bayram Reis dedi: Ekrana görüntü gelmiyor ama bilgisayar çalışıyorsa ve sorunun taskhostw ile ilgili olup olmadığını anlamak için: NOT: Dikkatlice uygulayın adımları madem görüntü gelmiyor görmeden yapacaksınız. Windows + R ile çalıştırı açın -> taskhostw.exe yazıp -> CTRL + SHİFT + RIGHT ENTER yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam gormeden dedijlerinizi yaptim bisi olmadi Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Ekrana görüntü gelmiyor ama bilgisayar çalışıyorsa ve sorunun taskhostw ile ilgili olup olmadığını anlamak için: NOT: Dikkatlice uygulayın adımları madem görüntü gelmiyor görmeden yapacaksınız. Windows + R ile çalıştırı açın -> taskhostw.exe yazıp -> CTRL + SHİFT + RIGHT ENTER yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam gormeden dedijlerinizi yaptim bisi olmadi
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.835 Makaleler 28 Çözümler 188 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 7 Nisan 2024 #4 Musty16 dedi: Hocam gormeden dedijlerinizi yaptim bisi olmadi Genişletmek için tıkla... Monitörünüzün gücü var mı? Yani ışıklar falan yanıyor mu, çalışıyormu? Artı 0 Eksi
Musty16 dedi: Hocam gormeden dedijlerinizi yaptim bisi olmadi Genişletmek için tıkla... Monitörünüzün gücü var mı? Yani ışıklar falan yanıyor mu, çalışıyormu?
KS KS Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #5 Bayram Reis dedi: Monitörünüzün gücü var mı? Yani ışıklar falan yanıyor mu, çalışıyormu? Genişletmek için tıkla... Yaniyor. Onda sorun yok Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Monitörünüzün gücü var mı? Yani ışıklar falan yanıyor mu, çalışıyormu? Genişletmek için tıkla... Yaniyor. Onda sorun yok
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.835 Makaleler 28 Çözümler 188 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 7 Nisan 2024 #6 Musty16 dedi: Yaniyor. Onda sorun yok Genişletmek için tıkla... Sistem biosa giriyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #7 Bayram Reis dedi: Sistem biosa giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayir hic goruntu gelmiyo Artı 0 Eksi
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.835 Makaleler 28 Çözümler 188 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 7 Nisan 2024 #8 Musty16 dedi: Hayir hic goruntu gelmiyo Genişletmek için tıkla... Görüntü veren kablonu, eğer başka girişi varsa ekran kartının diğer girişine takar mısın. Artı 0 Eksi
Musty16 dedi: Hayir hic goruntu gelmiyo Genişletmek için tıkla... Görüntü veren kablonu, eğer başka girişi varsa ekran kartının diğer girişine takar mısın.
KS KS Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #9 Bayram Reis dedi: Görüntü veren kablonu, eğer başka girişi varsa ekran kartının diğer girişine takar mısın. Genişletmek için tıkla... Hocam kablo yok tek hdmi ile baglanabiliyorum Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Görüntü veren kablonu, eğer başka girişi varsa ekran kartının diğer girişine takar mısın. Genişletmek için tıkla... Hocam kablo yok tek hdmi ile baglanabiliyorum
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.835 Makaleler 28 Çözümler 188 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 7 Nisan 2024 #10 Musty16 dedi: Hocam kablo yok tek hdmi ile baglanabiliyorum Genişletmek için tıkla... Başka HDMI girişide yoksa ozaman sorunun kaynağını anlamak zor. Artı 0 Eksi
Musty16 dedi: Hocam kablo yok tek hdmi ile baglanabiliyorum Genişletmek için tıkla... Başka HDMI girişide yoksa ozaman sorunun kaynağını anlamak zor.