Çözüldü Bilgisayar açılınca Google yeni sekme açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cagrisinci

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisayarı açınca sürekli yeni sekme açılıyor. Ve benim önceden girdiğim değil apayrı şeyler açılıyor. Chrome ayarlarından başlangıç kısmından yeni sekme açı işaretledim. Yine de çözülmedi. Kaspersky ile tarama yaptırdım nafile. Genellikle şu sekme açılıyor ben fotoğrafı koyarım. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 16459608832276510621813338478522.jpg
    16459608832276510621813338478522.jpg
    266,8 KB · Görüntüleme: 196
Çözüm
Merhabalar. Bilgisayarı açınca sürekli yeni sekme açılıyor. Ve benim önceden girdiğim değil apayrı şeyler açılıyor. Chrome ayarlarından başlangıç kısmından yeni sekme açı işaretledim. Yine de çözülmedi. Kaspersky ile tarama yaptırdım nafile. Genellikle şu sekme açılıyor ben fotoğrafı koyarım. Şimdiden teşekkürler.

AdwCleaner ile tarama yapın.

AdwCleaner ile tarama yapın.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı