K keyrab Femtopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar bugün sabah bilgisayarımı açtığımda mavi ekran yedim. Minidump dosyası: minidump
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 15 Temmuz 2024 #2 Vanguard'ı kaldırın. Memtest86 ile RAM testi yapın: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
Vanguard'ı kaldırın. Memtest86 ile RAM testi yapın: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS K keyrab Femtopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 Webcam kullanan insan dedi: Vanguard'ı kaldırın. Memtest86 ile RAM testi yapın: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'lerde bir sıkıntı göremedim bu neden oluyor sizce başka bir fikriniz var mı acaba? Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Vanguard'ı kaldırın. Memtest86 ile RAM testi yapın: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'lerde bir sıkıntı göremedim bu neden oluyor sizce başka bir fikriniz var mı acaba?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.108 Makaleler 1 Çözümler 580 15 Temmuz 2024 #4 Vanguard kaynaklı görünüyor aldığınız hata, bellek ile alakalı değil. Artı 0 Eksi Çözüm