neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 28 Ekim 2022 #11 En kolay yöntem budur eskiden bende de oluyordu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
En kolay yöntem budur eskiden bende de oluyordu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
berat_01 Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #12 Linux Kaymak dedi: Olur ama benim önerdiğim daha basit ve hızlı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı tarattım içinde 2 tane trojan çıktı Kaspersky ile sildim ve yeniden başlattım sorun düzeldi reklam çıkmadı teşekkürler
Linux Kaymak dedi: Olur ama benim önerdiğim daha basit ve hızlı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı tarattım içinde 2 tane trojan çıktı Kaspersky ile sildim ve yeniden başlattım sorun düzeldi reklam çıkmadı teşekkürler