Bilgisayar açılınca siyah ekran olarak açılıyor

Can ULUTAS

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı açıyorum tam oturum açma ekranın şifre girme bölümüne geldiğinde siyah ekran olarak açılıyor. Bilgisayara reset attığımda sorun ortadan kalkıyor. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Not: Temiz kurulum yaptım yine düzelmedi ve orjinal işletim sistemi kullanıyorum.
Sistemim imza da bulunuyor. Windows 8.1 Pro kullanıyorum.

Monitör bağlantısı mı kesiliyor yoksa sistem mi kararıyor ?

Bu dediğinizi ekran kartınını çıkartıp on board olarak çalıştırarak test edebilirim değil mi?

Bu dediğinizi ekran kartınını çıkartıp on board olarak çalıştırarak test edebilirim değil mi?

Söylemeye çalıştığım ekran kararınca herhangi bi yazı beliyor mu ? Veya ekrandaki menü tuşuna basınca menü ekranı çıkıyor mu ?

Herhangi bir yazı belirmiyor. Menü tuşunu denemedim hiç, hemen hemen her ilk açılışında yapıyor bunu bir deneyim.

Herhangi bir yazı belirmiyor. Menü tuşunu denemedim hiç, hemen hemen her ilk açılışında yapıyor bunu bir deneyim.
Bende de aynı sorun vardı bilgisayarı açtığımda windows açılınca monitör kararıyodu monitörü değiştirdim sorun kalmadı.

Monitör açılıyor onda sorun yok. Evde 2. monitörüm de var sorun olursa değiştiririm ancak sorun monitörde değil. Sorun donanımsal gibi duruyor. Çünkü bazen siyah ekran yerine bilgisayar kapanıyor aynı yerde. Sonra tekrar açıyorum açılıyor sorunsuz olarak. Bu olan bütün olaylar hep oturum açma ekranı geleceği zaman oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…