JustLewn Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #1 Bilgisayarimda 2 saat once oyun oynadiktan sonra kapattim. tekrar acmak istedigimde böyle bir sorunla karsilastim. Dosya Ekleri 16493515606033408173906196502015.jpg 55,9 KB · Görüntüleme: 82
Bilgisayarimda 2 saat once oyun oynadiktan sonra kapattim. tekrar acmak istedigimde böyle bir sorunla karsilastim.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 7 Nisan 2022 #2 Sistem dosyaları bozulmuş. Güvenli moda girip onarma yapın. Olmazsa temiz format sorunu çözecektir. Artı 0 Eksi
KS KS JustLewn Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #3 m47 dedi: Sistem dosyaları bozulmuş. Güvenli moda girip onarma yapın. Olmazsa temiz format sorunu çözecektir. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girmeye calissam bile yine ayni ekrana giriyor galiba en son formata kalicaz Artı 0 Eksi
m47 dedi: Sistem dosyaları bozulmuş. Güvenli moda girip onarma yapın. Olmazsa temiz format sorunu çözecektir. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girmeye calissam bile yine ayni ekrana giriyor galiba en son formata kalicaz
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 7 Nisan 2022 #4 "DRIVERS" diye yazıyor, ufak bir araştırma yapınca sürücü ile ilgili çıktığı yazıyor. Büyük ihtimal sebebi bu. Artı 0 Eksi
"DRIVERS" diye yazıyor, ufak bir araştırma yapınca sürücü ile ilgili çıktığı yazıyor. Büyük ihtimal sebebi bu.
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 7 Nisan 2022 #5 Format at bence. Artı 0 Eksi
KS KS JustLewn Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #6 Lamine Yamal dedi: Format at bence. Genişletmek için tıkla... Demesi kolay ondan sonraki kısım zor o uygulamalari tekrar yuklemek falan ama yapacak bir şey yok atacağız artik. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Lamine Yamal dedi: Format at bence. Genişletmek için tıkla... Demesi kolay ondan sonraki kısım zor o uygulamalari tekrar yuklemek falan ama yapacak bir şey yok atacağız artik.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.532 Makaleler 15 Çözümler 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #7 cm_km.sys Kaspersky ile ilgiliymiş. Kaspersky'ı kaldırmanız gerekebilir. Artı 0 Eksi
KS KS JustLewn Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #8 wanetage dedi: cm_km.sys Kaspersky ile ilgiliymiş. Kaspersky'ı kaldırmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar acilmadan bir uygulamayi kaldirabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
wanetage dedi: cm_km.sys Kaspersky ile ilgiliymiş. Kaspersky'ı kaldırmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar acilmadan bir uygulamayi kaldirabilir miyim?
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 7 Nisan 2022 #9 JustLewn dedi: Bilgisayarimda 2 saat once oyun oynadiktan sonra kapattim. Tekrar acmak istedigimde böyle bir sorunla karsilastim. Genişletmek için tıkla... "Förmöt" diyenleri dinleme. Kurulum USB'si hazırla. "şimdi yükle" bölümüne geldiğinde altta ki "bilgisayarınızı onarın"a tıkla. JustLewn dedi: Bilgisayar acilmadan bir uygulamayi kaldirabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girerek yapabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
JustLewn dedi: Bilgisayarimda 2 saat once oyun oynadiktan sonra kapattim. Tekrar acmak istedigimde böyle bir sorunla karsilastim. Genişletmek için tıkla... "Förmöt" diyenleri dinleme. Kurulum USB'si hazırla. "şimdi yükle" bölümüne geldiğinde altta ki "bilgisayarınızı onarın"a tıkla. JustLewn dedi: Bilgisayar acilmadan bir uygulamayi kaldirabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girerek yapabilirsin.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 7 Nisan 2022 #10 JustLewn dedi: Bilgisayar acilmadan bir uygulamayi kaldirabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girebilirseniz CMD ile belki kaldırabilirsiniz tabii öyle bir kod varsa. Artı 0 Eksi
JustLewn dedi: Bilgisayar acilmadan bir uygulamayi kaldirabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girebilirseniz CMD ile belki kaldırabilirsiniz tabii öyle bir kod varsa.