JustLewn Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #1 Bilgisayarimda 2 saat once oyun oynadiktan sonra kapattim. tekrar acmak istedigimde böyle bir sorunla karsilastim. Dosya Ekleri 16493515606033408173906196502015.jpg 55,9 KB · Görüntüleme: 82
Bilgisayarimda 2 saat once oyun oynadiktan sonra kapattim. tekrar acmak istedigimde böyle bir sorunla karsilastim.
KS KS JustLewn Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #11 oxyullah dedi: "Förmöt" diyenleri dinleme. Kurulum USB'si hazırla. "şimdi yükle" bölümüne geldiğinde altta ki "bilgisayarınızı onarın"a tıkla. Güvenli moda girerek yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... USB isini deneyeceğim fakat guvenli moda girmeyi denedigimde aciliyormus gibi yapıp tekrar ayni yere getiriyor beni Artı 0 Eksi
oxyullah dedi: "Förmöt" diyenleri dinleme. Kurulum USB'si hazırla. "şimdi yükle" bölümüne geldiğinde altta ki "bilgisayarınızı onarın"a tıkla. Güvenli moda girerek yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... USB isini deneyeceğim fakat guvenli moda girmeyi denedigimde aciliyormus gibi yapıp tekrar ayni yere getiriyor beni
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 7 Nisan 2022 #12 oxyullah dedi: "Förmöt" diyenleri dinleme. Kurulum USB'si hazırla. "şimdi yükle" bölümüne geldiğinde altta ki "bilgisayarınızı onarın"a tıkla. Güvenli moda girerek yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... "Bilgisayarı onar" HDD'de sıkıntı varsa işe yaramaz. Şu an Kaspersky diyor olabilir ama arkasında farklı sorunda yatıyor olabilir. Artı 0 Eksi
oxyullah dedi: "Förmöt" diyenleri dinleme. Kurulum USB'si hazırla. "şimdi yükle" bölümüne geldiğinde altta ki "bilgisayarınızı onarın"a tıkla. Güvenli moda girerek yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... "Bilgisayarı onar" HDD'de sıkıntı varsa işe yaramaz. Şu an Kaspersky diyor olabilir ama arkasında farklı sorunda yatıyor olabilir.