A ahmttr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #1 Herkese merhaba, bugün bilgisayar açılırken 3 kere bip sesi geldi. PC'yi uzun yıllar kullandım daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı, ilk defa oluyor. Sistemde herhangi bir değişiklik yapmadım. Sizce neden olmuş olabilir, yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2023
Herkese merhaba, bugün bilgisayar açılırken 3 kere bip sesi geldi. PC'yi uzun yıllar kullandım daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı, ilk defa oluyor. Sistemde herhangi bir değişiklik yapmadım. Sizce neden olmuş olabilir, yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm A A ahmttr 22 Ağustos 2023 EmirKadirO dedi: Ekran kartı arızası gözüküyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam görüntü geliyor ama oyun denedim onda da bir sıkıntı yok. ahmttr dedi: Hocam görüntü geliyor ama oyun denedim onda da bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncelledim sorun çözüldü.
EmirKadirO dedi: Ekran kartı arızası gözüküyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam görüntü geliyor ama oyun denedim onda da bir sıkıntı yok. ahmttr dedi: Hocam görüntü geliyor ama oyun denedim onda da bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncelledim sorun çözüldü.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 20 Ağustos 2023 #2 HataAnlamıSürekli sesGüç kaynağı arızasıBirçok kısa bipAnakart arızası1 uzunBellek tazelenmesinde hata1 uzun 1 kısaAnakart veya BIOS çipi arızası1 uzun 2 kısaEkran kartı arızası1 uzun 3 kısaEkran kartı arızası2 uzun 1 kısaEkran kartı arızası(RAMDAC kaynaklı)2 kısaBellek parity (eşlik) hatası3 kısaBelleğin ilk 64k’lık bölümünde hata4 kısaTimer hatası5 kısaİşlemci hatası6 kısaKlavye işlemcisi hatası7 kısaİşlemci hatası8 kısaEkran kartı belleğinde okuma/yazma hatası9 kısaBIOS ROM hatası10 kısaCMOS okuma/yazma hatası11 kısaTampon bellek hatası Kaynak: Bilişim Teknolojilerinin Temelleri ders kitabı. (Forumdan alıntıdır.) Artı 0 Eksi
HataAnlamıSürekli sesGüç kaynağı arızasıBirçok kısa bipAnakart arızası1 uzunBellek tazelenmesinde hata1 uzun 1 kısaAnakart veya BIOS çipi arızası1 uzun 2 kısaEkran kartı arızası1 uzun 3 kısaEkran kartı arızası2 uzun 1 kısaEkran kartı arızası(RAMDAC kaynaklı)2 kısaBellek parity (eşlik) hatası3 kısaBelleğin ilk 64k’lık bölümünde hata4 kısaTimer hatası5 kısaİşlemci hatası6 kısaKlavye işlemcisi hatası7 kısaİşlemci hatası8 kısaEkran kartı belleğinde okuma/yazma hatası9 kısaBIOS ROM hatası10 kısaCMOS okuma/yazma hatası11 kısaTampon bellek hatası Kaynak: Bilişim Teknolojilerinin Temelleri ders kitabı. (Forumdan alıntıdır.)
KS KS A ahmttr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #3 quarest dedi: HataAnlamıSürekli sesGüç kaynağı arızasıBirçok kısa bipAnakart arızası1 uzunBellek tazelenmesinde hata1 uzun 1 kısaAnakart veya BIOS çipi arızası1 uzun 2 kısaEkran kartı arızası1 uzun 3 kısaEkran kartı arızası2 uzun 1 kısaEkran kartı arızası(RAMDAC kaynaklı)2 kısaBellek parity (eşlik) hatası3 kısaBelleğin ilk 64k’lık bölümünde hata4 kısaTimer hatası5 kısaİşlemci hatası6 kısaKlavye işlemcisi hatası7 kısaİşlemci hatası8 kısaEkran kartı belleğinde okuma/yazma hatası9 kısaBIOS ROM hatası10 kısaCMOS okuma/yazma hatası11 kısaTampon bellek hatası Kaynak: Bilişim Teknolojilerinin Temelleri ders kitabı. (Forumdan alıntıdır.) Genişletmek için tıkla... Hocam hangisinde arıza olduğunu anlama imkanımız var mı uygulama vs ile çünkü ya ekran kartı yada bellek te sorun var. Artı 0 Eksi
quarest dedi: HataAnlamıSürekli sesGüç kaynağı arızasıBirçok kısa bipAnakart arızası1 uzunBellek tazelenmesinde hata1 uzun 1 kısaAnakart veya BIOS çipi arızası1 uzun 2 kısaEkran kartı arızası1 uzun 3 kısaEkran kartı arızası2 uzun 1 kısaEkran kartı arızası(RAMDAC kaynaklı)2 kısaBellek parity (eşlik) hatası3 kısaBelleğin ilk 64k’lık bölümünde hata4 kısaTimer hatası5 kısaİşlemci hatası6 kısaKlavye işlemcisi hatası7 kısaİşlemci hatası8 kısaEkran kartı belleğinde okuma/yazma hatası9 kısaBIOS ROM hatası10 kısaCMOS okuma/yazma hatası11 kısaTampon bellek hatası Kaynak: Bilişim Teknolojilerinin Temelleri ders kitabı. (Forumdan alıntıdır.) Genişletmek için tıkla... Hocam hangisinde arıza olduğunu anlama imkanımız var mı uygulama vs ile çünkü ya ekran kartı yada bellek te sorun var.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 21 Ağustos 2023 #4 ahmttr dedi: Hocam hangisinde arıza olduğunu anlama imkanımız var mı uygulama vs ile çünkü ya ekran kartı ya da bellek te sorun var. Genişletmek için tıkla... Sesin videosunu atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
ahmttr dedi: Hocam hangisinde arıza olduğunu anlama imkanımız var mı uygulama vs ile çünkü ya ekran kartı ya da bellek te sorun var. Genişletmek için tıkla... Sesin videosunu atabilir misiniz?
KS KS A ahmttr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #5 quarest dedi: Sesin videosunu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
quarest dedi: Sesin videosunu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 982 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #6 ahmttr dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekran kartı arızası gözüküyor hocam. Artı 0 Eksi
ahmttr dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekran kartı arızası gözüküyor hocam.
KS KS A ahmttr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #7 EmirKadirO dedi: Ekran kartı arızası gözüküyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam görüntü geliyor ama oyun denedim onda da bir sıkıntı yok. ahmttr dedi: Hocam görüntü geliyor ama oyun denedim onda da bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncelledim sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
EmirKadirO dedi: Ekran kartı arızası gözüküyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam görüntü geliyor ama oyun denedim onda da bir sıkıntı yok. ahmttr dedi: Hocam görüntü geliyor ama oyun denedim onda da bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncelledim sorun çözüldü.