Bu sorun 1-1.5 sene önce başıma gelmişti. Hatta sosyal üyeleri olarak Discord grubundan çözmeye çalışmıştık ama olmadı, ben formatla çözdüm. Yine de siz MB veya Kaspersky ile tam tarama yapın hocam.
Bu sorun 1-1.5 sene önce başıma gelmişti. Hatta sosyal üyeleri olarak Discord grubundan çözmeye çalışmıştık ama olmadı, ben formatla çözdüm. Yine de siz MB veya Kaspersky ile tam tarama yapın hocam.
Şu an bende paralı Norton var. Virüsü bulup engelleiyor hatta ben yukarıdaki yazılanların hepsini yaptım. İlk yeniden başlatmada veya kapatıp açmada sıkıntı yoktur. Ta ki bugün PC açtım yine aynı sayfa karşılaştım.
Şu an bende paralı Norton var. Virüsü bulup engelleiyor hatta ben yukarıdaki yazılanların hepsini yaptım. İlk yeniden başlatmada veya kapatıp açmada sıkıntı yoktur. Ta ki bugün PC açtım yine aynı sayfa karşılaştım.
Regedit kısmından sildikten sonra görev zamanlayıcısı bölümünden de tehdit olan görevleri silin. Ardından tarayıcıyı tamamen temizleyip yeniden kurun. Görev yöneticisi başlangıç konumundan da bu görevi durdurun ve göreve sağ tıklayıp dosya konumunu açın hangi programın yaptığını öğrenebilirsiniz.
Bunlara rağmen yine de çıkmaya devam ettiyse içeride hala bu virüsü bulaştıran program yüklü en son neler yüklediniz?
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run burada şüpheli bir şey görürsen kaldır.
Görev zamanlayıcısı > Görev zamanlayıcı kitaplığı aynı şekilde şüpheli bir şey görürsen görevi sil.