Bilgisayar açılırken açılan internet sekmesi virüs mü?

Run dosyasını çok denedim siliyorum açıp kapatıyorum bi sıkıntı yok ama 1 gün sonra pc açınca yine aynı oluyor.

Bana da mantıklı geldi PC halen yüklü olabilir. Türkçe save dosyası falan kurmuştum en son ama tam hatırlamıyorum.

Şu an çıkıyor mu hala?

İstenmeyen programlar için indirme başlatabilecek bir web sitesinin ziyaret edilmesi engellendi​

Arkadaşlar virüslü yazılım var.

Siteye girdim de.

Hocam elinizde USB bellek varsa format atmadan önce Kaspersky Rescue Disk'le temizlersiniz ama bu virüs basit bir yazılımdır bence Kaspersky indirip taratın zaten veritabanında var.

Bunlar derdinize derman olacaktır.

Ayrıca 1 kez daha şahit olduk Norton berbat bir yazılım, bence.

Şu an çıkıyor mu hala?
Evet maalesef.

1 yıllık hediye verdiler onun için norton yükledim ben de.

Bu durumda kullanacağımız bir uygulama var.
Autoruns for Windows - Sysinternals - Bunu indirin ve açın açtıktan sonra Logon bölümüne girin oranın bir kopyasını yani ekran görüntüsünü burada paylaşın ayrıca şüpheli bir şey görürseniz silin.

Eki Görüntüle 1867227

Logon kısmı bu şekilde hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
- Şu videodaki adımları dener misin buna geçmeden önce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
- Şunu da dene lütfen.

Ayrıca, o Microsoft Edge bilmem ne varya onu da sağ tıkla oradan sil.

Son düzenleme:
Hepsini yapıyorum siliyorum yeniden başlatıyorum problem yok ama 1 gün sonra eve gelip PC açtığımda yine karşıma çıkıyor.

Şu an malware ile tarama yaptım. Bulduklarını karantinaya aldım yeniden başlattım. İnşallah yarın yine çıkmaz.

AdwCleaner yükleyip deneyin bakalım.

İlk olarak bu virüs değil miner zararlısı.
Antivirüsler bazısı legal olduğundan her işlemi yapmaz.

Bunların sonucu paylaşın:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…