codenameNandV Decapat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #1 Bir video var ve ben onu bilgisayarım açılırken oynamasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?
BiloBey12 Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 181 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #2 codenameNandV dedi: Bir video var ve ben onu bilgisayarım açılırken oynamasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi işletim sistemi kullanıyorsun
codenameNandV dedi: Bir video var ve ben onu bilgisayarım açılırken oynamasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi işletim sistemi kullanıyorsun
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 4 Nisan 2024 #3 BiloBey12 dedi: Hangi işletim sistemi kullanıyorsun Genişletmek için tıkla... Profilin altında yazıyor, Windows 10 galiba.
BiloBey12 dedi: Hangi işletim sistemi kullanıyorsun Genişletmek için tıkla... Profilin altında yazıyor, Windows 10 galiba.
codenameNandV Decapat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #4 BiloBey12 dedi: Hangi işletim sistemi kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Windows 11, bu arada ceza geldi o yüzden dönmedim, geri dönersen sevinirim.
BiloBey12 dedi: Hangi işletim sistemi kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Windows 11, bu arada ceza geldi o yüzden dönmedim, geri dönersen sevinirim.
BiloBey12 Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 181 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #5 İstediğiniz videoyu GIF'e çevirin sonra atacağım ben size yapım videosunu codenameNandV dedi: Windows 11, bu arada ceza geldi o yüzden dönmedim, geri dönersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yapımını biliyorum sadece videosu var ama inşallah olur
İstediğiniz videoyu GIF'e çevirin sonra atacağım ben size yapım videosunu codenameNandV dedi: Windows 11, bu arada ceza geldi o yüzden dönmedim, geri dönersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yapımını biliyorum sadece videosu var ama inşallah olur