YMCCLASS Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YMCSHOP'un sahibi ve yöneticisiyim 3 Temmuz 2025 #11 Bayram Ak dedi: Hocam arattım bir şey bulmadı. Aslında bir değişim yok ama jumpscare gibi arka arkaya 3 tane açılınca garipsedim biraz. Crack veya Google'dan hiçbir şey nidrimedim. Genişletmek için tıkla... MSI bazlı donanımlarınız var mı?
Bayram Ak dedi: Hocam arattım bir şey bulmadı. Aslında bir değişim yok ama jumpscare gibi arka arkaya 3 tane açılınca garipsedim biraz. Crack veya Google'dan hiçbir şey nidrimedim. Genişletmek için tıkla... MSI bazlı donanımlarınız var mı?
Bayram Ak Centipat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #12 YMCCLASS dedi: MSI bazlı donanımlarınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ama Razer var, bu konuyu açtığımdan beridir kontrol ediyorum da sanırım bir kerelik olan bir şeydi. Ondan sonra hiç olmadı. Yine de teşekkür ederim.
YMCCLASS dedi: MSI bazlı donanımlarınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ama Razer var, bu konuyu açtığımdan beridir kontrol ediyorum da sanırım bir kerelik olan bir şeydi. Ondan sonra hiç olmadı. Yine de teşekkür ederim.