Bilgisayar açılırken BIOS Ayarları Açılma Sorunu

BlindBat

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu siteyi uzun süredir takip ediyordum. Yeni üye oldum. PC'deki bazı sorunları da bu sitedeki konulardan yardım alarak çözmüştüm. Sorum şu: Ben 1 hafta önce anakartı değiştirmiştim. Eskisi sorun vermişti diye. O zamandan beri PC açılırken ara sıra BIOS ekranı geliyor, orada PC'nin CPU, CPU hızı, PC'ye takılan aygıtlar, total memory gibi PC hakkında bilgi veren yazılar çıkıyor. Ve recover BIOS setting ve run setup gibi yazılar çıkıyor. Bu yazılar niçin çıkıyor merak ettim çünkü eskiden çıkmıyordu. Cevaplarınızı bekliyor ve teşekkür ediyorum. Windows 8.1 kullanıyorum. Ana kart modeli: ASUS H61M-D

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız için teşekkür ederim. Ama ben kasayı açmaya korkan biriyim. Çok anlamam yani. BIOS güncellemeyi deneyeyim bir.

ASUS Anakart BIOS Güncelleme Rehberi adlı videoyu izledim Recep BALTAŞ'ın. Videonun 2.44'üncü saniyesindeki gibi bir ekran çıkıyor fakat F1'e basınca BIOS ekranı geliyor.Ben de Discard-Exit kullanarak çıkıyorum ve PC'yi açıyorum. Yani PC açılıyor. O konuda sorun yok fakat ben niçin çıktığını merak ettim. BIOS'u güncellemeye gerek var mı bunun için? Ben pek anlamadığım için kurcalamıyorum PC'yi. Eskiden olmuyordu çünkü. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Merhaba. Arkadaşlar bu BIOS ekranı hangi sebeplerden dolayı çıkıyor olabilir? Ve BIOS'u güncellemeye gerek var mı? Tehlikeli olduğu söyleniyor da. Cevaplarınızı bekliyor ve teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar BIOS'u 308 sürümünden 502 sürümüne başarıyla güncelledim fakat bu olay hala mevcut. Başka ne yapılabilir? Cevaplarınızı bekliyorum.

Sorun halen mevcut.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı