Oktayanil Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 55 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar bilgisayarı yeniden başlatıyım dedim otomatik olarak BIOS'a giriyor. Exit yapıyorum kapanıyor açılınca yine giriyor. Anakartım ASRock A320M işlemcim ise Ryzen 3 1300X BIOS ayarlarını sıfırladım. Hala devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2019
Arkadaşlar bilgisayarı yeniden başlatıyım dedim otomatik olarak BIOS'a giriyor. Exit yapıyorum kapanıyor açılınca yine giriyor. Anakartım ASRock A320M işlemcim ise Ryzen 3 1300X BIOS ayarlarını sıfırladım. Hala devam ediyor.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2019 #2 Windows kurulu mu?
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 5 Eylül 2019 #3 Boot etmeye çalıştığınız drive'da ya işletim sistemi yüklü değil ya da Sata veya güç kablosu takılı değil. Kontrol edin.
Boot etmeye çalıştığınız drive'da ya işletim sistemi yüklü değil ya da Sata veya güç kablosu takılı değil. Kontrol edin.
Oktayanil Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 55 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2019 #4 LayThese dedi: Boot etmeye çalıştığınız drive'da ya işletim sistemi yüklü değil ya da Sata veya güç kablosu takılı değil. Kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Sağolun sata kablosu yerinden çıkmış geri taktım windows geldi
LayThese dedi: Boot etmeye çalıştığınız drive'da ya işletim sistemi yüklü değil ya da Sata veya güç kablosu takılı değil. Kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Sağolun sata kablosu yerinden çıkmış geri taktım windows geldi