Bilgisayar Açılırken Bip Sesi ve Görüntü Gelmiyor

Fizyonik

Hectopat
Katılım
11 Haziran 2017
Mesajlar
12
Yer
Uşak
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Son iki gündür ikinci bilgisayarımın güç tuşuna basıyorum ve ışık yanıyor lakin başta açılırken verdiği bip sesi gelmiyor ve böylece ekrana görüntü de gelmemiş oluyor. RAM'leri takıp çıkardım değişen bir şey olmadı.

Anakart: Asus M4A87TD/USB3
İşlemci: AMD Phenom II X4 955 Black Edition
RAM: Kingston 8GB (4x2) Hyperx Fury DDR3 1600MHz CL10
Ekran Kartı: Sapphire AMD Radeon HD6850 GDDR5 1GB 256Bit
İşletim Sistemi: Windows 8.1 Pro 64 Bit
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın içinde birçok bileşen vardır , ilk önce psu'nun kablosunu çekip ekran kartını çıkarıp anakarttan görüntü almayı deneyebilirsin. Ramlerin yerini değiştirmeyi deneyebilirsin. Bunun gibi tak çıkar ile arızalı parçayı tespit edebilirsin.
 
[KONU KİLİT] Sorunun anakartta olduğunu çözdüm ve yeni bir anakart alarak sorunu düzelttim. @can021 sizlere de teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı