Bilgisayar açılırken çizgilenme sorunu

mustafaoguz

Megapat
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Animasyon
Arkadaşlar dün videoda ki sorun başladı. Perşembe gecesi bilgisayarı normal bir şekilde kapattım. Dün sabah bilgisayarı açarken video da olduğu gibi sorun ile karşılaştım ve bilgisayar açılmamıştı. Ekran windows ekranından sonra siyaha düşüyordu. Zar zor bilgisayarı açmıştım. Bilgisayar açık iken yaklaşık 5 dakika sonra ekranda yine çizgiler oluşmaya başlayıp bilgisayar donuyordu.

Bunun üstüne ekran kartının driverini sildim ve yine yükledim. Nvidia experince ile tekrar güncelleme yaptırdım ekran kartına. Dün akşam bu sorunum ortadan kalktı. Bende sevinmiştim sorun düzeldi şeklinde ancak bu saat 1 gibi eve geçtiğimde bilgisayarı açtım ve direk dün öğlen yaşadığım sorunu tekrar yaşadım. Bende bu sorunu video çektim. Video durdurduktan sonra bilgisayar açıldı ve herhangi bir sorun yine yaşamadım. Videoda görceğiniz gibi bilgisayar 2 3 kez yeniden başlatıyordu kendisini.

Aksam iş çıkışı Vatan Bilgisayara kasa ile gideceğim. Bir kaç kişiye durumu anlattım monitör veya monitör kablosundan sorun olsa ekranın düzelmeyeceğini söylediler. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan bilgisayar dan aradılar dün akşam. Kasayı 6 saat olarak aktif bir şekilde test etmişler. Ekran kartına overclock yaparak 80 dereceye kadar çıkarttıklarını ve herhangi bir sorun olmadığını söylediler. 2 Adet sıkıntısı varmış birisi kasanın kuzey bölümü çok ısınıyordu bunun sebebi ise KC-350 model kasanın arka fan çıkışının içeriye hava üflemesiymiş. KC-350 Model kasa alıcak arkadaşlarada bir uyarı olsun. Fabrika çıkışlı yanlış takılmış egsos fanı kısaca. Ram yanlış takılmış 2 ram de mavi slotta olması gerekirken yan yana takılmış. Bu hataları düzeltmişler ve şuan kasada herhangi bir problem yaşamadıklarını belirttiler. Eğer sorun tekrarlar ise başka bir monitörde denememi sorun yaşamazsam denediğim monitörde DVI kablomu değiştirmemi söylediler. Sorun başka monitörde tekrarlar ise monitörü değiştircekmişim. :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı