Oguzhan1967
Hectopat
Daha fazla
Arkadaş biraz değişik bir sorun olduğunu düşüyorum çünkü ilk defa başıma geliyor. Windows 8 işletim sistemi kullanıyorum şuan ve bilgisayar açarken anakartın olduğu ilk sayfa açılıyor. Windows 8 logosu bu ekran da dönüyor ve bilgisayar bu şekilde açılıyor. Bunun yanına masaüstü gelene kadar ekran da dalgalamalar oluyor.
Ekran kartı Asus r9 270x 2 gb 256 bit, kullandığım monitör 720p vga çıkışlı. Ben vga'yı dvı'a dönüştürüp ekrana o şekilde görüntü veriyorum çünkü ekran kartı vga desteği yok. Sadece dvı ve hdmı desteği var.
Ben ekran kartında bir sorun olup olmadığını test ettim. Ekran kartını çıkartıp anakartın vga'sına bağladım aynı sorun devam etti. Bunun harince önerisi olan varsa memnun olurum.
Ekran kartı Asus r9 270x 2 gb 256 bit, kullandığım monitör 720p vga çıkışlı. Ben vga'yı dvı'a dönüştürüp ekrana o şekilde görüntü veriyorum çünkü ekran kartı vga desteği yok. Sadece dvı ve hdmı desteği var.
Ben ekran kartında bir sorun olup olmadığını test ettim. Ekran kartını çıkartıp anakartın vga'sına bağladım aynı sorun devam etti. Bunun harince önerisi olan varsa memnun olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: