darklordahmo Centipat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #1 PC açılırken böyle çizgiler oluyor. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2023
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.690 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #2 Ekran kartı ya da monitör bir tur GG gibi. Artı 0 Eksi
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.206 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 16 Aralık 2023 #3 Sadece açılırken mi oluyor? Açıldıktan sonra hiçbir şekilde çıkmıyor mu? Artı 0 Eksi
6 606210 Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 634 17 Aralık 2023 #4 darklordahmo dedi: PC açılırken böyle çizgiler oluyor. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 2055149 Genişletmek için tıkla... Farkli bir ekran kartı veya monitörde test edip sorun kaynağını anlamalıyız önce ekran karti veya monitörden kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
darklordahmo dedi: PC açılırken böyle çizgiler oluyor. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 2055149 Genişletmek için tıkla... Farkli bir ekran kartı veya monitörde test edip sorun kaynağını anlamalıyız önce ekran karti veya monitörden kaynaklı olabilir.
KS KS darklordahmo Centipat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #5 XanthiN dedi: Sadece açılırken mi oluyor? Açıldıktan sonra hiçbir şekilde çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bende anlamadım DC yüklü iken oluyor. PC açıksa DC de böyle oluyor. DC yokken açılıyor. Bazen oluyor bazen olmuyor. 606210 dedi: Farkli bir ekran kartı veya monitörde test edip sorun kaynağını anlamalıyız önce ekran karti veya monitörden kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... En yüksek ihtimalle DP portundan eskiden HDMI idi ve sorun yoktu. Format attım düzeldi. Artı 0 Eksi
XanthiN dedi: Sadece açılırken mi oluyor? Açıldıktan sonra hiçbir şekilde çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bende anlamadım DC yüklü iken oluyor. PC açıksa DC de böyle oluyor. DC yokken açılıyor. Bazen oluyor bazen olmuyor. 606210 dedi: Farkli bir ekran kartı veya monitörde test edip sorun kaynağını anlamalıyız önce ekran karti veya monitörden kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... En yüksek ihtimalle DP portundan eskiden HDMI idi ve sorun yoktu. Format attım düzeldi.