EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #1 Bilgisayarımı bu sabah açmaya çalıştığımda pin kısmına gelmek için ekranı yukarıdan aşağıya kaydırdığımda gri ekran oluyor belirli bir süre sonra eski ekran geri geliyor sorunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2022
Bilgisayarımı bu sabah açmaya çalıştığımda pin kısmına gelmek için ekranı yukarıdan aşağıya kaydırdığımda gri ekran oluyor belirli bir süre sonra eski ekran geri geliyor sorunun çözümü nedir?
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #2 Ekran kartı sürücüleri güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #3 koztrue dedi: Ekran kartı sürücüleri güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet güncel Artı 0 Eksi
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #4 Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? EVOPRTION dedi: Evet güncel Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KS KS EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #5 koztrue dedi: Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Bu ekrana kadar hiç sorun yok ama bunu açmaya çalıştığım anca gri oluyor. Dosya Ekleri image.jpg 147,9 KB · Görüntüleme: 49 Artı 0 Eksi
koztrue dedi: Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Bu ekrana kadar hiç sorun yok ama bunu açmaya çalıştığım anca gri oluyor.
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #6 EVOPRTION dedi: Windows 10 Bu ekrana kadar hiç sorun yok ama bunu açmaya çalıştığım anca gri oluyor. Genişletmek için tıkla... Gri ekranda takılı mı kalıyor? Artı 0 Eksi
EVOPRTION dedi: Windows 10 Bu ekrana kadar hiç sorun yok ama bunu açmaya çalıştığım anca gri oluyor. Genişletmek için tıkla... Gri ekranda takılı mı kalıyor?
KS KS EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #7 koztrue dedi: Gri ekranda takılı mı kalıyor? Genişletmek için tıkla... Evet bi 10 saniye kalıyor ardından bu ekrana geri atıyor. Artı 0 Eksi
koztrue dedi: Gri ekranda takılı mı kalıyor? Genişletmek için tıkla... Evet bi 10 saniye kalıyor ardından bu ekrana geri atıyor.
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #8 EVOPRTION dedi: Evet bi 10 saniye kalıyor ardından bu ekrana geri atıyor. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda yaşanıyor mu bu? Artı 0 Eksi
EVOPRTION dedi: Evet bi 10 saniye kalıyor ardından bu ekrana geri atıyor. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda yaşanıyor mu bu?
KS KS EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #9 koztrue dedi: Güvenli modda yaşanıyor mu bu? Genişletmek için tıkla... Evet biostan girip onuda denedim. Artı 0 Eksi
koztrue dedi: Güvenli modda yaşanıyor mu bu? Genişletmek için tıkla... Evet biostan girip onuda denedim.
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #10 EVOPRTION dedi: Evet biostan girip onuda denedim. Genişletmek için tıkla... Oturum açarken CTRL+Shift+B yapmayı dener misin? Artı 0 Eksi
EVOPRTION dedi: Evet biostan girip onuda denedim. Genişletmek için tıkla... Oturum açarken CTRL+Shift+B yapmayı dener misin?