EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #1 Bilgisayarımı bu sabah açmaya çalıştığımda pin kısmına gelmek için ekranı yukarıdan aşağıya kaydırdığımda gri ekran oluyor belirli bir süre sonra eski ekran geri geliyor sorunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2022
Bilgisayarımı bu sabah açmaya çalıştığımda pin kısmına gelmek için ekranı yukarıdan aşağıya kaydırdığımda gri ekran oluyor belirli bir süre sonra eski ekran geri geliyor sorunun çözümü nedir?
KS KS EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #11 koztrue dedi: Oturum açarken CTRL+Shift+B yapmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Artık o kısma bile gelemiyorum burda hata veriyor. Dosya Ekleri image.jpg 155,4 KB · Görüntüleme: 58 Artı 0 Eksi
koztrue dedi: Oturum açarken CTRL+Shift+B yapmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Artık o kısma bile gelemiyorum burda hata veriyor.
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #12 EVOPRTION dedi: Artık o kısma bile gelemiyorum burda hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Sanırsam dosya sistemi bozulmuş. Sistem boot edemiyor. Şu videoya göz atın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et koztrue dedi: Sanırsam dosya sistemi bozulmuş. Sistem boot edemiyor. Şu videoya göz atın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ek olarak DISM Aracı ile sistemi onarmayı da deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
EVOPRTION dedi: Artık o kısma bile gelemiyorum burda hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Sanırsam dosya sistemi bozulmuş. Sistem boot edemiyor. Şu videoya göz atın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et koztrue dedi: Sanırsam dosya sistemi bozulmuş. Sistem boot edemiyor. Şu videoya göz atın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ek olarak DISM Aracı ile sistemi onarmayı da deneyebilirsiniz.
KS KS EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #13 koztrue dedi: Sanırsam dosya sistemi bozulmuş. Sistem boot edemiyor. Şu videoya göz atın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak DISM Aracı ile sistemi onarmayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O ekranı açmak için yeniden tuşuna shiftle basmam gerekiyor ancak artık o ekrana kadar bile gelemiyorumki . Artı 0 Eksi
koztrue dedi: Sanırsam dosya sistemi bozulmuş. Sistem boot edemiyor. Şu videoya göz atın; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak DISM Aracı ile sistemi onarmayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O ekranı açmak için yeniden tuşuna shiftle basmam gerekiyor ancak artık o ekrana kadar bile gelemiyorumki .
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #14 EVOPRTION dedi: O ekranı açmak için yeniden tuşuna shiftle basmam gerekiyor ancak artık o ekrana kadar bile gelemiyorumki . Genişletmek için tıkla... Güvenli moda da mı giremiyorsunuz? Artı 0 Eksi
EVOPRTION dedi: O ekranı açmak için yeniden tuşuna shiftle basmam gerekiyor ancak artık o ekrana kadar bile gelemiyorumki . Genişletmek için tıkla... Güvenli moda da mı giremiyorsunuz?
G Gaster yao Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #15 EVOPRTION dedi: Evet güncel Genişletmek için tıkla... Doğrulanmamış bir güncelleme yapmış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
EVOPRTION dedi: Evet güncel Genişletmek için tıkla... Doğrulanmamış bir güncelleme yapmış olabilirsiniz.
KS KS EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #16 koztrue dedi: Güvenli moda da mı giremiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yani o attığım fotoğraftan sonra sadece biosa girebiliyorum. Gaster yao dedi: Doğrulanmamış bir güncelleme yapmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çözümü nedir? Artı 0 Eksi
koztrue dedi: Güvenli moda da mı giremiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yani o attığım fotoğraftan sonra sadece biosa girebiliyorum. Gaster yao dedi: Doğrulanmamış bir güncelleme yapmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çözümü nedir?
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #17 EVOPRTION dedi: Yani o attığım fotoğraftan sonra sadece biosa girebiliyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... EFI Dosyası bozulmuş. Eğer kurtarma ekranına gelemiyorsan tek çaren format atmak. Artı 0 Eksi
EVOPRTION dedi: Yani o attığım fotoğraftan sonra sadece biosa girebiliyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... EFI Dosyası bozulmuş. Eğer kurtarma ekranına gelemiyorsan tek çaren format atmak.
G Gaster yao Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #18 EVOPRTION dedi: Yani o attığım fotoğraftan sonra sadece biosa girebiliyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Güncellediginiz yerden en yEni olanı değil doğrulanmış olanı güncellemeniz gerekir Artı 0 Eksi
EVOPRTION dedi: Yani o attığım fotoğraftan sonra sadece biosa girebiliyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Güncellediginiz yerden en yEni olanı değil doğrulanmış olanı güncellemeniz gerekir
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #19 Gaster yao dedi: Güncellediginiz yerden en yEni olanı değil doğrulanmış olanı güncellemeniz gerekir Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüyle bir alakası yok bunun. Artı 0 Eksi
Gaster yao dedi: Güncellediginiz yerden en yEni olanı değil doğrulanmış olanı güncellemeniz gerekir Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüyle bir alakası yok bunun.
KS KS EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #20 koztrue dedi: EFI dosyası bozulmuş. Eğer kurtarma ekranına gelemiyorsan tek çaren format atmak. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an buraya girebildim. Dosya Ekleri image.jpg 166,9 KB · Görüntüleme: 41 Artı 0 Eksi
koztrue dedi: EFI dosyası bozulmuş. Eğer kurtarma ekranına gelemiyorsan tek çaren format atmak. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an buraya girebildim.