C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.169 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 Babam şirketten PC getirdi. Açılıyor her şey güzel ama ekrana bir hata geliyor. Nasıl düzelteceğim? Hata: Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Babam şirketten PC getirdi. Açılıyor her şey güzel ama ekrana bir hata geliyor. Nasıl düzelteceğim? Hata:
adalcvsl Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 198 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #2 Format ile sorununuz çözülecektir.
C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.169 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #3 adalcvsl dedi: Format ile sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Format atmayı biliyorum ama bu PC'de eski BIOS var ve sanırım USB mi algılamıyor YT'den gördüğüm kadarıyla yaptım aynı şeyleri ama orada USB görünmüyor. adalcvsl dedi: Format ile sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Usb algılamıyorda usbde UEFI şeklinde windows 10 yüklü hangi biçimde yazdırmam lazım eski bios yüklü değişiklik gösteriyormudur Son düzenleme: 18 Ağustos 2023
adalcvsl dedi: Format ile sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Format atmayı biliyorum ama bu PC'de eski BIOS var ve sanırım USB mi algılamıyor YT'den gördüğüm kadarıyla yaptım aynı şeyleri ama orada USB görünmüyor. adalcvsl dedi: Format ile sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Usb algılamıyorda usbde UEFI şeklinde windows 10 yüklü hangi biçimde yazdırmam lazım eski bios yüklü değişiklik gösteriyormudur