Bilgisayar açılırken "input not supported" hatası

Berooooo

Hectopat
Daha fazla  
Ben yanlışlıkla monitörüm 1366x768 altında da 1280x1080 vardı dalgınlığıma geldi seçtim ve artık bilgisayarı açerken input not supported hatası alıyorum. Hiçbir şekilde Windows logosu gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem bileşenleri nedir?

O zaman resetleyip deneyin. Fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.

O zaman resetleyip deneyin. Fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.

Hocam zaten ben BIOS'a girebiliyorum ve bir de kasada reset duşu yok reset tuşu yerine RGB kontrol tuşu var.

Bilgisayarı güç düğmesine 15 saniye basılı tutup kapatın. Daha sonra tekrar açın. Logo gördüğünüzde tekrar 15 saniye basılı tutup kapatın. Daha sonra açıp deneyin.

Hocam güvenli modu nasıl açabilirim çünkü ben BIOS pilini çıkarıp takamam.

Bilgisayarı güç düğmesine 15 saniye basılı tutup kapatın. Daha sonra tekrar açın. Logo gördüğünüzde tekrar 15 saniye basılı tutup kapatın. Daha sonra açıp deneyin.

Logo derken bu logonunaltında BIOS tuşu olan mı ondna sonra ki mi?

Son mesajda tarif ettim. İşlemleri deneyin.

Anakart logosu.

Anakart logosu.

Hocam dediğiniz işlemi yaptığımda F8'e basmama gerek var mı bir de benim PC açılırken 2 tane logo geliyor ilk ASUS logosu geliyor o logonun altında BIOS'a girme tuşları yazıyor ondan sonra bir tane daha geliyor.

Anakart logosu.

Hocam safe mod yazıyordu sonra F1 run setup diyordu tıkladım ve BIOS'a attı bir şey olmadı.

Üstte de bilgisayarımın bileşenleri yazıyordu.

@Yener K.

Hocam yanlış şeye tıkladım disk hatalar denetleniyor 1 saatten uzun sürebilir diyor offf kapatsam bir şey olur mu?

Hocam sonunda güvenli mpdu açtım fakat PC açıldığında ben ekran çözünürlüğü değiştiremiyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde uygun TV varsa bununla deneyin. Zaten Güvenli Mod'da ekran kartı sürücüsünü silin. Silinince zaten çözünürlük düşer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…