Bilgisayar açılırken "Kapanıyor..." yazıyor

respuNN

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı dün kapatmıştım, sabah kalktığımda ise açmak için tuşa bastığımda bilgisayarımın ekranında mavi ekran üzerinde "Kapanıyor..." yazısı dönüyordu. Kapatıp tekrar açtım, zorla kapattım olmadı. BIOS'a falan giremiyorum, herhangi bir açılma tepkisi vermiyor. Bilgisayar tamamen kapanıyor ama tekrar açtığımda ise "Kapanıyor..." yazısı dönüyor. Ne yapmalıyım?

Bilgisayar: Asus Laptop.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizin büyük ihtimal ile dosyaları bozulmuş windows kurulu sağlam bir hdd ile bilgisayarınızı açın bozuk olan hdd'de bağlayın ve dosyaları alın.

Sisteminizin büyük ihtimal ile dosyaları bozulmuş windows kurulu sağlam bir hdd ile bilgisayarınızı açın bozuk olan hdd'de bağlayın ve dosyaları alın.
Sistem geri yükleme yapıyorum şu an olmazsa dediğinizi deneyeceğim.

Eğer BİOS tan bir şeyler yaptıysan,
bilgisayarınızı bir bilgisayarcıya götürüp BİOS unu sıfırlamanızı öneririm.

Eğer BİOS tan bir şeyler yaptıysan,
bilgisayarınızı bir bilgisayarcıya götürüp BİOS unu sıfırlamanızı öneririm.
Bilgisayarcıya götürmesine gerek yok BİOS pilini söküp 5 dakika beklerse bios'u zaten sıfırlanır.

Aynı sorun bende de oldu. HP aradım ve bana Windows 10 kurulu flash bellek verdiler. Kurdum ve sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…