Windows'u güvenli moda alacağım fakat bilgisayar açılırken klavye çalışmıyor ve F8 tuşuna basamıyorum. Yardımcı olabilecek misiniz DDU ile driveri sileceğim. Silemiyorum.
Windows sistem ayarlarına gelin. Saatin yanındaki konuşma balonundan tüm ayarları seçin. Güncelleştirme ve güvenlik, daha sonra da kurtarma sekmesine tıklayın. Orada Gelişmiş başlangıç butonunu göreceksiniz. Onu seçtiğinizde biraz kurcalayarak bilgisayarınızı güvenli modda açabileceğiniz yeri göreceksiniz.
Eski kasamda ben de bu sorunu yaşamıştım. BIOS ekranına kadar çalışan klavye, Windows açıldığında çalışmıyordu.
BIOS menüsünde USB ayarlarını kurcalayıp bir şeyi “Enabled” yapınca düzelmişti.
Eski kasamda ben de bu sorunu yaşamıştım. BIOS ekranına kadar çalışan klavye, Windows açıldığında çalışmıyordu.
BIOS menüsünde USB ayarlarını kurcalayıp bir şeyi “Enabled” yapınca düzelmişti.
Bununla alakası varmıdır bilmiyorum ama belki yardımı dokunur.
Ofiste ki bilgisayarlardan birisi normal bir şekilde kapanmadığın da tekrar açılırken sorun çıkartıyordu. ''Windows'u normal olarak başlat'' seçeneği çıkıyordu ama ben onu seçemiyordum çünkü klavye çalışmıyordu o bölümde ama PS2 bir klavye (alttaki gibi) çalışıyor. Dönüştürücü varsa o da işinizi çözer.
Mesajımı okuduysanız kendi adıma sorunu çözdüğümü belirtmiştim. Klavye şart değil aynı klavyeyi kullanabilirsiniz sadece dönüştürücü alsanız da yeterli olur. Sizin seçiminiz.
Örnek olarak. Dönüştürücü.