Bilgisayar açılırken kullanıcı profil hizmeti açılmama hatası

Voyndex

Kilopat
Daha fazla  
RAM
G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL16
SSD veya HDD modeli
Samsung 500 GB 970 EVO Plus - WD Blue 1TB
Ekran kartı
XFX Radeon RX 6600 XT Speedster
Anakart
MSI MAG B550 TOMAHAWK AM4
İşlemci
AMD RYZEN 7 3700X
"Kullanıcı profili hizmeti hizmeti oturum açamadı kullanıcı profili yüklenemedi"
Bilgisayar açıldığında bu hatayı alıyordum çözüm olarak da tamam deyip Windows'a girebiliyordum ancak masaüstündeki tüm simgeler uygulamalarım yoktu. Ben de oturumu kapatıp tekrardan açtığım zaman kendi profilie ulaşıyordum. Son çare çözümü formatta buldum Microsoft'un sitesinden en son Windows 10 sürümünü flash belleğime yükledim ve format attım yaklaşık 2 hafta bir sorun yoktu dün akşam bilgisayarımın sıvı soğutmasını temizledikten sonra bilgisayarı güç tuşuna basılı tutarak kapatmam gerekti, pompa kablosunu takmayı unutmuşum daha sonradan açtığımda ise Windows'un çöktüğü hatasından sonra açtığımda tekrardan bu hata ile karsılaşmaya başladım ve ses driverimi bozmuş Realtek yükleyerek bu sorunu çözdüm ancak bilgisayarı açtığımda profil hatası almaya devam ediyorum. Format dışında bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…