Bilgisayar bazen açılırken birden mavi ekran veriyor sonra bilgisayar yeniden başlıyor, yeniden başladıktan sonra sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Bilgisayarı kullanırken herhangi bir hatayla karşılaşmıyorum sadece bilgisayarı yeniden başlatırken yani açılırken geliyor. Bazen de hata vermeden açılıyor MSI Afterburner çalıştırıyorum RTX 3050 ekran kartının değerlerini okumuyor göremiyorum. Sonra uygulama falan kullanırken bir anda mavi ekran hatası ile karşılaşıyorum. Bu konu hakkında tecrübeli birisi bana yardım edebilir mi ? Servise götürdüm bilgisayarı değiştirmişlerdi değiştirdikten sonra yine mavi ekran hataları olmaya başladı.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Dahili ve harici ekran kartlarını DDU ile kaldırıp en güncel olanlarını yükledim. Bu sefer başka hata almaya başladım verdiğim linkte Minidump dosyası mevcut bugünün tarihi ile linke attım dosyayı.