Bilgisayar açılırken mavi ekran

Musokral

Hectopat
Bilgisayar açılırken mavi ekran verip kapanıyor. Sorunum tam olarak şu:

C:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt" Startup Reapair Couldn't Repair Your PC.

Windows 10 Pro kullanıyorum.

Şu an kardeşimin HardDiskini kendi bilgisayarıma takarak bilgisayarımı kullanabiliyorum. Bu da bilgisayarımda bir sorun olmadığını gösteriyor. Kendi harddiskim de takılı ve onda da herhangi bir problem yok. Mavi ekranda bilgisayarımı komut isteminden veya Windows 10 pro kurulu USB'den (ki onunla kardeşimin harddiskine 1 saat önce format attım) onarmayı denedim ancak sonuç alamadım. Bana bakmam gereken dosya konumunda şu log dosyaları verilmiş bootstat.dat disklayout.txt SrtTrail.txt bcdinfo.txt bootfailure.txt

Yardım ederseniz sevinirim 5 TB harddisk içinde en az 2 TB'lık kullandığım alan sayamadığım kadar program var. Silinsinler istemiyorum.
c:\efi\microsoft\boot\resources\custom\bootres.dll önyükleme kritik dosyası bozuk.

Onarma eylemi: Dosya onarımı
Sonuç: Başarısız. Hata kodu = 0x2
Harcanan zaman = 3422 ms
Bu haricinde herşeyde başarılı falan yazıyor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan kardeşimin sorunsuz olan harddiski C olarak görünüyor. Kendi C diskim D olarak isimlendirilmiş. Hemen ikisini de atıyorum. Şu an baktığımda kardeşimin diskinde öyle bir klasör yok. Benimkinde klasör mevcut ancak içi boş ve attığınız rehber linke bakıp ayarlarımı karşılaştırdım. Yine hiçbir farklılık yok. Ancak sorunun Harddisk kaynaklı olacağını düşünmüyorum. Harddiskim içerisindeki her türlü dosya ve klasöre erişebiliyorum.
Güncelleme: 0xc000000e hatası alıyorum. Technopat rehberindeki bootrec komutlarında /fixmbr kısmında erişim engellendi hatası alıyorum ve gerisi haliyle sonuç vermiyor. Şu an harddiskimin farklı bir bölümüne format attım ve bilgisayarımı o şekilde kullanıyorum. Ancak tüm ayarlarım ve programlarım, oyunlarım gitti. Dll hatalarıyla uğraşıp daha da geri dönülmez bir yola girmek istemiyorum. Sorunum hala çözülmedi yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…