Bilgisayar açılırken mavi ekran

RoYsV

Decapat
Öncelikle herkese merhaba. Sistemimi yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ve aldığımdan beri bir sıkıntı peşimi bırakmadı. Bilgisayar açılırken mavi ekran veriyor ve kapanıyor. Tekrar açarken BIOS'a girip Boot menüsünden SSD'yi ilk sıraya alıp yani SSD'yi seçtiğimde ayarları kaydedip çıktığımda sorun ortadan kalkıyor. Bu sıkıntı 12-24 saat arasında kapatıp açtığımda tekrar devam ediyordu. Bende 2 sefer format attım ve bir şey değişmedi. Daha sonra zaman geçtikçe Windows'un sorun giderme ekranından "Hata Ayıklamalarını Gider" seçeneğine bastım ve artık bilgisayar açılırken BIOS'tan ayar yapsam dahi 2 sefer üst üste mavi ekran veriyor ve kapanıyor. Sonra tekrar açtığımda Windows düzgün yüklenmemiş adında bir mavi ekran çıkıyor ve onarma seçeneklerine göz atın diyordu. Bende onarmaya başlattım ve bir süre sonra "onarılamadı" gibi bir mavi ekran daha çıktı. Bu sorun neye dayalı olduğunu öğrenmek istiyorum ve çözümü varsa çözümünü de. Anlayan kişilerden yardım bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.

Minidump dosyaları: Dropbox - Yeni klasör.rar

Tekrar deneyin. Hata alırsanız bildirin.
Sürücüleri güncelledim ve CMD işlemini yaptım. Sonucu bildireceğim.
cmd.PNG

Tamam.
Tekrar deneyin. Hata alırsanız bildirin.

Sorun çözülmedi ama artık bilgisayar açılırken mavi ekran gelmiyor fakat yükleme ekranında yani siyah ekranda kalıyor, teşekkürler. Başka yapabileceğim bir şey var mı ?
Tamam.

Sorun çözülmedi ama artık bilgisayar açılırken mavi ekran gelmiyor fakat yükleme ekranında yani siyah ekranda kalıyor, teşekkürler. Başka yapabileceğim bir şey var mı ? @Murat5038
@Murat5038 Abi bakabilir misin?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı